Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 152
Днес си взех резултатите, но час за доктор най-рано след седмица има, затова да ви попитам за коментар.

                        Резултат                Референтни граници
   Prolactin    490.49IU/l              М(45.0 - 375.0); Ж(59.0 - 619.0)
   LH               8.53IU/l                 М(1.5-9.3) Ж(фол 1.9-12.5, овул 8.7-76.3, лут 0.5-
   FSH              5.30IU/l                М(1.4-18.1) Ж(фол 2.5-10.2, овул 3.4-33.4, лут 1.5
   Estradiol    160.4pmol/l            М:до191; Ж:от1-10г.22-99.1,фол 40-606,овул 536-193
   Testosteron  1.04nmol/l          М:от 1-12г.0.10 - 2.37;от 13-17г.0.98-38.5;над 17г

Благодаря предварително Flutter
Цитирай

България - София

Мнения: 945
Ами на пръв поглед са ти чудесни резултатите. Гледаш фоликулярна фаза, ако 2-5 ден от цикъла. Нямаш отклонения.
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Предполага се поликистоза, но не е задължително.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.