Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 611
Здравейте, момичета!
Пак съм аз - вече си взех и този хормон и се притеснявам. #Crazy
Че е двойно над нормата Shocked
Незнам абсолютно нищо за него- пуснах го заради моето увеличено окосмяване...
Незнам дали има връзка с другите хормони, със щитовидните, с лечението на щитовидната жлеза....

Ще ви напиша пак и другите хормони, ако има връзка да коментирате, че съм ужасно притеснена...

Прогестерон 10,59 при реф. 1,7-27
LH 3,10 при реф. ст-сти 2,4-12,6
FSH 7,03 при реф. 3,5-12,5
Естрадиол 33,04 при реф. 12,5-166
Пролактин 267,9 при реф. 127-637
Тестостерон 1,14 при реф. 0,22-2,9
DHEA-S 15,02 при реф. 2,66-8,55

Всички са правени на 3-ти ден, само прогестерона е на 22-ри...
А между другото от два месеца съм с повишена функция на щитовидната жлеза - високи много са ми Т3 и Мат и пия тирозол, незнам дали има връзка с това и се влияе от лекарствата. Прочетох, че е някакъв надбъбречен хормон- последния път ендокринологът ми ми пусна асат, алат и креатинин и всичко си е в норма ( че нещо от тях беше за бъбреците)...

Моля, дайте ми съвет и коментирайте нещата около мен, че ще се побъркам до срещата с гинеколога! Praynig

Благодаря ви предварително! Hug
Гушкам ви силно! Hug  bouquet Hug
Чакам с нетърпение!
Цитирай

България - София

Мнения: 945
И аз съм в шаш и паника, заради един хормон. Отиди при ендокринолога. Креатинина е за бъбреците, но няма общо с надбъбречната жлеза, която произвежда един от хормоните.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 611
Ами DHEA-S не е ли полов хормон, че съвсем се обърках....
При ендокринолога си ли да ида?!?!?!
Защото имам час за гинеколог и мислех него да попитам, незнам.....
Много съм притеснена и объркана..........
Цитирай

България - София

Мнения: 945
Не пречи да го питаш и него, но специално DHEA-S на мен ми пуска ендокринолог и си ги тълкуваше, той дава и лечение.
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Нормализирай щитовидните, не си давай парите на вятъра. Другите по всяка вероятност ще се коригират след това.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.