Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Искам бебе
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

на пясъка при черупките от миди

Мнения: 1 222
здравейте мами,

направих си хормонално изследване във връзка с желанието ни за забременяване...
със съпругът ми се борим да имаме бебе вече едно известно време....
та питането ми е: знаете ли от какво се влияят нивата на хормоните? от храна, стрес???
търсих подбна тема, но за съжаление не можах да открия Tired

ще се радвам да поговорим...
Цитирай


Мнения: 2 361
От стрес, да. Но не само. Защо не напишеш резултатите, за да можем да бъдем по-конкретни? Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 3 242
Виж в закованите теми в този подфорум или в проблемно забременяване.
Също така в сайта на zachatie.org

Успех Smile
Цитирай

на пясъка при черупките от миди

Мнения: 1 222
TSH   2.541   mIU/l
Prolactin   449,57   IU/l
LH   9,58   IU/l
FSH   5,57   IU/l
Estradiol   183,1   pmol/l
Testosteron   2,3   nmol/l


Благодаря ви за отговорите момичета. Това са ми резултатите, ще се радвам на мнение... Hug
Цитирай

София

Мнения: 1 292
А някакви референтни граници да дадеш newsm78
Цитирай

на пясъка при черупките от миди

Мнения: 1 222
всичко е в граници, въпросът е сътношението между хормоните.
аз за това питам от какво се повлияват? дали има начин освен с лекарства да им се влияе.. newsm78
Цитирай


Мнения: 3 107
Най-добре е да дадеш и референтните стойности, както и да кажеш на кой ден от цикъла са правени.
Цитирай

Варна

Мнения: 93
Здравейте!Извинявам се,че се намествам в темата на авторката,но реших,че е по-добре да пиша тук,отколкото да отварям нова тема. Аз вчера си взех резултатите от хормоналните изследвания и съм любопитна да чуя мнението ви. Първо искам да оточня,че на 5-ти Декември мин.г. претърпях кюртаж в следствие на кухо яйце. След кюртажа,кървенето ми продължи много дълго време и след преглед с коремен видеозон,на който се установи,че всичко е наред бях насочена към гинеколог-ендокринолог.Правиха ми кръвна картина-всичко беше наред.Изписаха ми оргаметрил за 10 дни.през които кървенето ми спря,но след това отново шурна едена кръв.На 14-тия ден отидох на лекър и ми казаха пак да почвам оргаметрила по същата схема.През този период направих изследване за хламидия,което излезе отрицателно.След като отново спрях оргаметрила ми дойде и на 4-я ден си пуснах хормонални изследвания.Резултатите са:
TSH 1.84    ref: 0.38-4.31
FSH  8.3      ref: 4.5-11.0
E2 [/b]175.0     ref:149.3-808.8
PRL 432.6    ref:86.9-612.7
Искам да ви благодаря предварително и да ви се извиня за дългия пост  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.