Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 6 март 2008, 12:13 ч.

"Всемогъщият Брус"

 • 1 216
 • 17
 •   1
Отговори
 • Süd
 • Мнения: 3 521
Ако по стечение на обстоятелствата получите правото за 1 час да прекроявате света, живота, съдбата, извънземните и т.н. по свой еталон и верую житейско от къде ще започнете?
Какво ще направите за това кратко/дълго време в глобален и локален мащаб?

п.п. Последиците от "поправките" пак вие ще си ги теглите, така че - обмислете.
п.п.п. Ограничете се до 12 желания/дела ( по 5 минути за всяко, смятам за достатъчно време).

# 1
 • Пазарджик / Анкх Морпорк. Сега в София-временно надявам се!
 • Мнения: 1 072
Светът е едно готино място с дребни фабрични дефекти. Не бих променила философията на Дедо относно континиума. Само ще рафинирам.

1. Ще абсолютизирам правилността на логиката. Не може две коренно-различни алтернативи да са логични едновременно. Всяко алогично събитие оттук нататък ще се нарича магия и ще има строго-преобладаващ положителен характер.

2. Ще налея малко яснота в емоционалната система на хуманоидите. Стига вече смесени чувства.  Това ще опрости значително човешките отношения. Ще повиши качеството на емоцията, като резултат от нейната чистота. Нечовешко е да искаш да нараниш някого, когото обичаш. Или да не смееш да си щастлив, за да не предизвикаш нещастието. Инстинкта за самоунищожение да стане неуспешна тема на Фройд в някой форум.

3. Малко ъпгрейд на човешките възможности би разнообразило живота на Земята. Може би да се пришпори скоростта на еволюцията. Защото, ако условията за живот се променят по-бързо от самата форма на живот, спукана му е работата на тоя пич.

4. Ще забраня изришно нарушаването на причинно-следствените връзки, по какъвто и да било повод. Какво имам предвид? - Когато събитие А логично* води след себе си  събитие Б, да не ми се случва събитие С.

* спомняте си, че вече установихме еднохарактерността на логиката.

5. Ще направя формулата "И вълкът сит, и агнето цяло " общовалидна.

Отивам за детето, после ще продължа да кроя Света.

# 2
 • Пазарджик / Анкх Морпорк. Сега в София-временно надявам се!
 • Мнения: 1 072
6. Ще подобря междупланетарните отношения.  Прощавай Шефе, но да събереш на Земята марсианци и венерианки, не е много добра идея.  Rolling Eyes Трябваше още от малки да ги свикнеш на мисълта, че са осиновени и са от различни планети.

7. Ще дефинирам ясни и точни правила за нещастията. Съобразявайки се с фундаменталните точка1 и точка 4, нека нещастия застигат само наистина заслужилите. Неспазването на това правило силно разклаща рейтинга Ви, о Премудрий.

8. Ще дам на всички трето око. Всекиму е нужно да се погледне от страни и да разбере истината за себе си. До сега се гледахме твърде едностранчиво, само отвътре.

9. Ще установя със строг закон съотношението на мъже / жени в сериозната политика да бъде точно обратното на съвременното. Смятам това за необходимо и достатъчно условия за да спрат всякакви военни конфликти, агресии и други прояви на комплексарщина на тема дребнопишие.

10. Ще рекламирам щастието. Долу мръсната тенденция да се вменява плиткоумност и повърхностност на щастието. Понастоящем разни вкопчани в депресиите си, дребнодушни неспособници проповядват веруюто, че можеш да си щастлив само, защото не ти достига ум да прозреш несправедливостта. Драги ми психози, Майка Тереза е била щастлива, а е видяла почти всичката несправедливост на света. Търсете вход към горното ниво.

11. Ще дам конкретни отговори на вечните въпроси. Първо е кокошката. Жените са по-умни от мъжете. Провинциалистите са по-готини от софиянци.  Grinning Това е. Край с терзанията.

12. Искам да съм най-умната, най-красивата и най-богатата от нашия клас. Това си го мечтая от малка.  Crazy Embarassed

# 3
 • Мнения: 679
Всички жени ще са като от ревю на Виктория Сикрет и по закон ще са задължени да ходят облечени (или съблечени) точно по този начин.
Моногамията ще е презряна от обществото.
Няма да има венерически болести.
Многоженството ще е разрешено.
Уискито ще е безплатно.
Ще е вечно лято.

Тва ми стига за сега. Наздраве!

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 18:48 от Reza

# 4
 • Мнения: 9 817
Всички жени ще са като от ревю на Виктория Сикрет и по закон ще са задължени да ходят облечени (или съблечени) точно по този начин.
Моногамията ще е презряна от обществото.
Няма да има венерически болести.
Многоженството ще е разрешено.
Уискито ще е безплатно.
Ще е вечно лято.

Тва ми стига за сега. Наздраве!

А ти готин ли си? А

 smile3501

Само искам мъжете да са по бельо.

# 5
 • Кори Селести
 • Мнения: 5 544
Всъщност, не е толкова забавно да си всемогъщ бог.
От мен да го знаете.

Опитах да премахна болестите - бацилите вдигнаха бунт.
Исках да направя хората умни и добри - църквите по света възроптаха, че остават без работа.
..да не изброявам още.

# 6
 • Мнения: 8 469
Всички жени ще са като от ревю на Виктория Сикрет и по закон ще са задължени да ходят облечени (или съблечени) точно по този начин.
Моногамията ще е презряна от обществото.
Няма да има венерически болести.
Многоженството ще е разрешено.
Уискито ще е безплатно.
Ще е вечно лято.

Тва ми стига за сега. Наздраве!


мисля, че трябва да мигрираш към арабските емирства. така ще ти остане само с номер 1 и 5 да се занимаеш Mr. Green

# 7
 • Варна
 • Мнения: 984
1. Ще искам хората да не могат да лъжат.
2. Ще направя така, че децата да могат да избират родителите си.
3. Ще направя така, че всички, които насилват психически и физически хората около себе си да изчезнат необратимо.
4. Всеки труд да се заплаща по достойнство.

# 8
 • Кацнала на едно дърво.
 • Мнения: 3 184
Ще спя през цялото време. Това е най-съкровеното ми желание от една година насам. Наспя ли се, ще настанат светли дни и за цялото човечество.  Joy Ще съм мила, добродушна, усмихната... Ще има всенародни веселия и тържества и пр. Пък озоновите дупки и военните конфликти ще почакат до следващия път. Фърст тингс фърст.

# 9
 • София, откъм тъмната страна
 • Мнения: 239
Ще помоля някой извънземен да ни думне планетата - да не се мъчим повече.

# 10
 • там далеч
 • Мнения: 57
1. Първото нещо, с което ще се заема. Бих заличила от лицето на Земята, от Вселената и от целия Космос неизлечимите болести и човек до пълнолетието си ще има право да прекара само една лека настинка с възпитателна цел.

2. Новата религия ще бъде Любовта. Всеки един от нас ще изпитва еднакво чувство на любов към току-що покаралото стръкче трева и към собственото си дете.

3. Следващото нещо, с което ще се заема ще бъде връщането на четирите сезона. Тъжна съм за пролетите от моето детство. Мириса на нацъфтелите плодни дръвчета, жуженето на пчелите, синьото небе, слънцето, което гали с лъчите си и всевъзможните цветове на зелено.

4. После ще прекроя Закона за всемирната гадост. Дори се чудя дали да не го залича.

5. В двадесет и петата минута от моето царство ще науча хората да летят. Ще отпадне всякакъв друг вид транспорт. Така ще намалее замърсяването на Земята и изтъняването на озоновия слой.  Вече няма да е толкова важно каква кола караш. Ще можем да летим.

6. Катаклизмите, резултат от вътрешноземни сили, няма да бъдат опустошителни. Ще направя така, че човек да знае във всеки един момент къде ще бъде на най-безопасното за него място. А за любителите на адреналина- земетресенията, изригването на вулкани, наводненията, пожарите и всички останали апокалипсиси ще събера в нещо като увеселителен парк и там почитателите им  ще могат да им се радват, като това няма да бъде опасно за тях.

7. Време е да въведа и телепортирането. Човек само с мисъл ще може да се озовава дори на несъществуващи места. Така ще се увеличи обемът на Космоса, а той е безкраен все пак.

8. Мислех да преразпределя залежите от нефт и природен газ и да ги довлека всички под землището на България, но преди това нека всеки един управник, в мига, в който открадне или излъже- да го удря волтова дъга.

9. Всъщност бих заличила от лицето на Земята професията политик. Ще помисля за нови форми на организиране на живота. Не на управление, а точно организиране. И все пак няма да отменя 220-те волта наказание за всяка изречена лъжа или за присвояване.

10. Вместо затвори, като  форма на наказание, ще направя така, че всеки провинен да става прозрачен и другите да могат да виждат какво става там вътре в него, като в аквариум. Ще се променя характера. Наказаният непрекъснато ще иска да се труди, да върши добрини, да се раздава.

11. Детето ме прегърна и се сещам, че бих направила така, че детството да бъде не 7 години, а толкова, колкото са необходими на един родител, преди да пусне птичето да отлети.

12. И в последните пет минути ще направя така, че да имам още 1 час за кройки над света, съдбата, живота.


Ами newsm78 това е на прима виста.

# 11
 • Мнения: 20 956
ЛъЧиста, твоят свят ме ужасява  Tired

# 12
 • Мнения: 2 161
Ще разлепя постери с моят образ из цялото земно кълбо-аз,усмихната и държаща гърдите си в ръце,с отметната назад глава.Ще направя така,че всички аларми,клаксони и работници да свирят и вият,когато минавам.Дърветата ще раждат жълто злато,ще се огъват под тежестта му.Около мен ще се вихрят ветрове от кожени палта и елегантни ботуши.Карл Лагерфелд ще бъде моя най-добра приятелка.За човечеството ще наредя вечно здраве,от там нататък всеки да се спасява сам.

# 13
 • Мнения: 3 424
Ще затворя форума на бегемама и
ще отворя клиника за пристрастени.
Ще ги терапирам яко с полезен труд!
На Мамма и Татти ще отпусна пенсия.
За приложението на модовете се чудя.

# 14
 • там далеч
 • Мнения: 57
ЛъЧиста, твоят свят ме ужасява  Tired

Защо? newsm09

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт