Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 311
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам дали имате някаква идея какво да направя с останалото фрикасе? Направих много, а и този път съм сложила малко повече брашно от необходимото и се усеща на вкус. В тава ли по малко да слагам към друго ядене, нищо не ми хрумва. Благодаря ви.Smile
Цитирай

Варна

Мнения: 4 819
Фрикасето можеш да консервираш в буркани. Ако го залееш отгоре в буркана с гореща мас, да стане хубав, мазен слой сланина, няма да пропуска въздух и фрикасето ти търпи поне сто години в мазето.
Може и на солена торта?
Може да нахраниш безстопанствени животни из махлата.
А можеш да га замразиш за нечии прасета или кокошки, те обичат домашна манджа.
Цитирай


Мнения: 655
ами аз сварявам картофи,запържвам бекон и ги слгам в тавичка.заливам с врикасе и го слагам за малко във фурната.не е кой знае каква сложна рецепта,ама става много апетитно  chef
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 499
И аз залагам на прасенце на терасата. Peace
 Ще оцени манджата подобаващо!   Laughing
Цитирай


Мнения: 311
Мерси засега 35
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 709
Ако имаш чушки напълни ги с ориз и фрикасето за сос.
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
С броколи съм правила, във фурната. Сваряваш леко броколито, заливаш със соса и запичаш. Ако ти е много гъст, разреди го с вода.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.