Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 6 март 2008, 22:13 ч.

Рецептата на Иван Звездев от 04.03.2008

  • 880
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 321
Има някакъв проблем със сайта на бонапети и не мога да го отворя, а спешно ми трябва рецептата за рулото с каймата и плънката от сварени яйца и босилек. Моля, помагайте - ако някой я има да ми я пейстне! Благодаря предварително!

# 1
  • София
  • Мнения: 1 321
Е, ако никой я няма тази рецепта, то поне отваряте ли сайта www.bonapeti.tv?

# 2
  • София
  • Мнения: 134
здравей,от два дена и аз не мога да отвора сайта на бон апети. въпросната рецептата я имам но незная как да ти я пратя.ще пробвам след малко.

# 3
  • София
  • Мнения: 431
Можеш да си я видиш от този сайт http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=145&bm=2

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 11:44 от MIMI_DJ

# 4
  • София
  • Мнения: 134
Руло по италиански
Италианска кухня
4/3/2008

Списък на необходимите продукти:

1 кг кайма
1 яйце
1 глава лук
3-4 скилидки чесън
4-5 с. л. зехтин
2 ч. л. риган
бял пипер и сол на вкус
пармезан за поръсване
печени червени чушки за гарниране

за плънката:
3 яйца
20 листа босилек
Начин на приготвяне:

 
1. Яйцата се сваряват, охлаждат се и се обелват.
2. Лукът се нарязва наситно и се запържва в зехтина. След няколко минути се прибавя нарязаният наситно чесън.
3. Каймата се овкусява с риган, сол и бял пипер. Чупи се яйцето, прибавят се запържените лук и чесън и се омесва.
4. Разстила се върху навлажнена кухненска кърпа във формата на правоъгълник с дебелина 2-3 см.
5. Върху каймата се подреждат два реда листа от босилек и върху единия се слагат трите цели яйца.
6. Каймата се навива на руло с помощта на кърпата и краищата се притискат леко, така че да се "запечатат".
7. Рулото се прехвърля в тава за печене, полива се с малко зехтин и се поръсва с настърган пармезан.
8. Пече се 45 минути в предварително загрята фурна при температура 180 градуса. Сервира се гарнирано с ивици печена чушка.

съжалявам, но снимките неможах да ги копирам.ако имаш въпроси питай.


# 5
  • София
  • Мнения: 1 321
А, благодаря много! Снимки не ми трябват, аз гледах предаването, трябваха ми само продуктите.
Пък за сайта на нетера хич не се сетих, добра идея, благодаря!

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт