Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 7 март 2008, 09:23 ч.
  • Преглеждания  525  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 2 988
Вчера си взех част от хормоните, които имах назначени. Ето и резултатите:

FSH - 8.61 (3.5 - 12.5)
Естрадиол - 90.77 (12.5 - 166)
Тестостерон - 1.39 (0.22 - 2.9)
DHEAS - 9.22 (4.29 - 11.2)

Oще не съм се уговорила с лекарката, тъй като чакам и другата седмица да мине, за да мога да направя всички и тогава. Не претендирам да разбирам, но като гледам влизам във всички граници.
Не знам обаче дали е нормално Естрадиола да е с такъв вискок резултат, поне според мен.
DHEAS също ми се вижда с висок резултат.
Ще съм благодарна да чуя и някое друго мнение по въпроса   bouquet

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 538
Не съм специалист, но след като показателите са в границите на референтните стойности, значи е нормално.

# 2
  • varna
  • Мнения: 404
ами нормални са си резултатите

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 907
И аз мисля, че всичко с тези хормони си е наред щом влизат в референтните граници. Нека си каже и лекарят, но аз не мисля, че тук има нещо нередно  Stop . Естардиолът ти е 90 при горна граница 166  Rolling Eyes, кое те тревожи  newsm78 , DHEAS също не е по - висок от максималната реф. стойност. Ще видиш, че нямаш повод за притеснение  Hug !

# 4
  • Мнения: 2 988
Ще видиш, че нямаш повод за притеснение  Hug !
Дано да е така  Hug
Ще чакам да събера всички изследвания и тогава ще ходя на лекар  Wink

# 5
  • Мнения: 2 988
Ето още малко :

LH - 10.19 (14.0 - 95.6)
Естрадиол - 53.45 (85.8 - 498)

Тези обаче доста ме притесняват, те въобще не влизат в нормата  Confused
Другата седмица съм последно за Прогестерон и изчезвам на лекар.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт