Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Разпиляна във въображението си

Мнения: 6 393
Не е най-модерната в момента, но съм чувала че е лесна и удобна за ползване. Но нямам никаква идея какво мога да правя в нея. Ако ползвате или сте ползвали - моля напишете какво мога да правя в нея. Благодаря
Цитирай

Лас Вегас

Мнения: 470
i какво представлява това чудо:roll: ,да не е за бавно готвене?
Цитирай

Разпиляна във въображението си

Мнения: 6 393
Това е тенджера, в капака на която има реотани. Доколкото знам, с нея се готви лесно и по икономично отколкото в печката. Сега на пазара има подобни модификации.
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Цитат на: Miriel
Не е най-модерната в момента, но съм чувала че е лесна и удобна за ползване. Но нямам никаква идея какво мога да правя в нея. Ако ползвате или сте ползвали - моля напишете какво мога да правя в нея. Благодаря


Аз не съм ползвала,но баба ми прави в нея кекс Wink , става страшно вкусен и се надува и изпича равномерно.
Цитирай

Sofia

Мнения: 3 567
Много рових из търсачката, но накрая я намерих темата която бях пуснала преди време и така като те чета май говориш за Електрическа тенджера така че чети на воля и готви само хубави неща Wink
http://www.bg-mamma.com/viewtopic.php?p=347407&highlight=#347407
Цитирай

Разпиляна във въображението си

Мнения: 6 393
Благодаря за темичката. Много ми помогна  Blush
Цитирай

Sofia

Мнения: 1 289
В това чудо през лятото майка ми прави едни разкошни пържоли. В ел. тенджера слагаш олио и подреждаш подправените с черен пипер и малко сол котлети, така че да заемат дъното на тенджерата, но да не се застъпват. Нарязваш пресни чушки на колелца, магданоз на ситно, гъбки и ги изсипваш вътре. Пресните домати се нарязват на шайби и с тях се покрива всичко, подреждат се като люспите на риба, леко да се застъпват. Слага се малко вода и бира по желание и се пече до омекване на месото. Страхотно става. Дори не се налага да се обръщат пържолите. Става много вкусно, защото продуктите хем се задушават, хем се запичат. Този ефект не може да се постигне във фурна или огнеупорен съд Sad .
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.