Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 14 май 2005, 17:26 ч.

Черен списък на лекари в Бургас

 • 410 825
 • 1 016
 •   1
Отговори
# 30
 • Бургас
 • Мнения: 127
Д-р Ризова , Д-р Ангелов

# 31
 • Бургас
 • Мнения: 1 111

Ji не знам защо реагираш така,
Как?
В крайна сметка платих и родих като бял човек на частно - във Варна
Ами в Б/с няма частен РД, затова практиката е такава, да си уговаряш лекар, който да е 24 ч.на твое разположение.Ей това за мен е спокойствие.

# 32
 • Бургас
 • Мнения: 81
 Crazy съгласна съм с мнението за д-р Стоичкова - пълна апатия все е дно на сила са я карали да става педиатър.

Много съм доволна от д-р Ангелов ще местя дъщеричката си при него

# 33
За мен лично има един лекар в Бургас на когото мога да разчитам било за консултация или за диагноза. Това е д-р Владимир Куртев от МБАЛ Бургас работи в реанимацията. Досега за колкото неща съм опрял до неговото мнение не е грешал. За съжаление няма кабинет и не преглежда.

# 34
 • Бургас
 • Мнения: 394
Добавям в черния списък - д-р Скочева от Св.София. Сестра ми вчера е била при нея - отвратителна жена, държала се е абсолютно грубо и обиждала. Изрази от сорта "Качвай се и се разкрачвай тука", "Каква бременност ма, само няколко дена ти закъснява", " Какво го гледаш (за вагиналния ехограф става въпрос), няма да ти го вкарвам целия".

Аз потвърждавам за д-р Ризова - следеше ми бременността, изобщо не бях доволна, за цяла бременност ми пусна 2 пъти изследвания, а все пак бях в рискова бременност.

# 35
не им дадох и 1 лев. може и да се излагахме на рискове, но не получиха и 1 лев.
Е това пък не мога да го разбера, на всичко отгоре си излагал жена си на рискове заради някакви пари!Сигурно си много горд, а жена ти какво мисли?Добре, че съпругът ми не е като теб.Може би заради това аз нищо лошо не съм видяла и не мога да кажа нито за родилното в Бургас, нито за лекарите.Останала съм със страхотни впечетления, особено при второто раждане.Може да не е редно да се дават пари, но щом така можеш да си осигуриш спокойствие, аз съм с две ръце за.
  Знам, че тук пишете за лошите впечатления, но аз нямам такива.И знайте нещо, отношението на лекарите към нас/ а и на всички, с които контактуваме/, зависи от нашето собствено поведение.
естествено, че не си видяла нищо лошо, нали си си платила! нали за това говорим, че не е нормално да си плащаш за да е всичко наред. аз и жена ми сме държавни служители, от нас се очаква да сме изрядни и мисля че го правим. работата ми е такава, че от мен зависят да се случат много неща, а това е свързано и  с опити за плащане. но никога не го допускам, знаеш ли защо. първо, защото го чувствам като нарушение на принципите ми и второ защото това е КОРУПЦИЯ. и не е корумпиран само този който взема пари, а и този който ги дава. в този змисъл ти си КОРУМПИРАНА. ти и такива като теб са в основата на загниването на обществото. ти имаш пораженческия манталитет на аутсайдера, който е готов да мине по най-лесния път и да си свре душата под някой камък, само и само нещата да се случат. не е важно как, важно е да се случат.
а аз не съм такъв. и рисковете които сме поели са били преценени и контролирани. така че не ми прави ако обичаш анализ.
такива като теб са по-опасни и от тези които взимат парите. такива като теб са предпоставката за наличие на корупция в българия. знаеш ли в екологията има една теория за Двойка самовлюбени. в основата и стои поведението на тревопасните при атака от хищник. тогава всяко добиче заема такава позиция, че между него и хищника да иам поне още едно животно. е ти заемаш такава позиция - зад гърба на другите и използвайки ресурса им, да си добре ти, а другите - лъвовете ги яли.
е аз пък не искам да съм в това положение, затова няма да плащам. и ще се боря срещу такива като теб!
поздрави

# 36
 • при любовта
 • Мнения: 878
вай,жожоба ти сериозно ли говориш за тази лекарка?????????Ама каква е таз простащина бе хора ,защо мълчите.Аз ако бях на ваше място - веднага отивам при арабина и се оплаквам ,как така ще говори на момичетата тази жена...БОЖЕ,БОЖЕ  Sick ...каквото и да кажа ,няма да стигне да опише отвращението ми  Angry

# 37
Добавям в черния списък - д-р Скочева от Св.София. Сестра ми вчера е била при нея - отвратителна жена, държала се е абсолютно грубо и обиждала. Изрази от сорта "Качвай се и се разкрачвай тука", "Каква бременност ма, само няколко дена ти закъснява", " Какво го гледаш (за вагиналния ехограф става въпрос), няма да ти го вкарвам целия".

Аз потвърждавам за д-р Ризова - следеше ми бременността, изобщо не бях доволна, за цяла бременност ми пусна 2 пъти изследвания, а все пак бях в рискова бременност.

права си за др. Ризова. тя гледа да ги претупа нещата, и на жена ми пусна само 1 или 2 пъти изследване, а бяхме със седалищно предлежание и късогледство.

# 38

Ji не знам защо реагираш така,
Как?
В крайна сметка платих и родих като бял човек на частно - във Варна
Ами в Б/с няма частен РД, затова практиката е такава, да си уговаряш лекар, който да е 24 ч.на твое разположение.Ей това за мен е спокойствие.

здравей отново!
тази практика я има само в бургас и на още едно две места в страната. о'к решила си, наела си си доктор. но този доктор не е ЧАСТЕН! той използва ресурси на държавата - време, медикаменти, техника и т.н. за да обслужва частни интереси. и ти му плащаш за това.  а аз не искам да му плащам. защото всеки месец семейството ми плаща около 80 лв. здравни осигуровки, които по конституция ми осигуряват спокойствието, отделно и около 150 лв. данъци, с които плащам заплатите на лекарите и др. така че на тях им е платено, вс. друго е корупция. аз ходих в касата и се оплаках и знаете ли какво ми отговориха там - че съм първия който отива с лицето и името си да каже за тези неща, иначе имали сигнали, обаче как се доказват.
и наистина си права че лекарите се отнасят така с теб както се отнасяш и ти - като им платиш и стават доста мили и внимателни. но същото се получава и като разровиш нещата, като започне да смърди и да се вдига пара. това не те ли навежда на мисълта, че плащането на лекари е леко незаконно.
и да се престане с този популизъм че лекарите взимали малко, затова имало корупция. ситуацията в държавата е такава, че не могат да взимат много, както не могат да взимат много и 98% от останалите хора. или понеже на тях им е поверено здравето ни, за което вс. българин толкова милее могат да ни изнудват и притискат да им плащаме. или че има по-важни професии затова вс. им е простено!
съжалявам но не ги разбирам така нещата

# 39
 • Мнения: 784
Д-р Георгиев - при първата си бременност ходих при него на прегледи (вкл.ехографски) през две седмици и когато отидох в София около 5-я месец ме попитаха - "Ти досега на ехограф не си ли ходила?". Проблемът беше толкова сериозен и толкова очевиден .... за развръзката не искам да си спомням. Не стига, че има някакъв допотопен ехограф, ами и нищо не разбира от ехографска диагностика. Една моя приятелка пък също ходи при него да проследява бременността й и той, след няколкото спонтанни аборта, на единия даже той прави кюртажа - пак не можа да установи, че имала двурога матка.
През втората си бременност ходих на ехограф в София при Мазнейкова. Има супер модерна техника. Според нея ехографията в момента дава по-надеждни резултати в диагностицирането, отколкото генетичните тестове и амниоцентезата - разбира се само когато се прави от специалист и с най-модерната техника. Такива специалисти има само в София и те са 3-4. Съветвам всички бургазлийки да отидат при някой от тях поне веднъж през бременността си.
Втората ми бременност я проследяваше Мърмърова от Ел Масри. Ходила съм и при други проблеми при нея - изключително внимателна и деликатна жена и отличен професионалист.
Родих във Варна в частната клиника "Майчин дом". Секциото, с всичките му разходи излиза колкото рушветите, които се дават в Бургас,  само дето за тези пари можеш да изискаш от всички - от лекар до санитар, а не само на този, на когото си цакал -  вниманието, което ти се полага, а за условията, храна, хигиена и квалификация на всички лекари, просто да не говорим.
Слях в едно черния и белия си списък, но мисля че това ще ви даде по-добра представа за проблемите, с които съм се сблъскала и критерия ми за нещата.

# 40
 • UK
 • Мнения: 1 350
д-р РИЗОВА, акушер-гинеколог в Св.София            мн груба и ал4на жена.
Съгласна съм напълно... преди 2 години едва не умрях от невежеството и мързела

# 41
 • Бургас
 • Мнения: 19
Черен списък!!!!!!!!!! Бургас
д-р Стоянов АГ, има частен кабинет около Операта, иначе работи в Транспортна болница

д-р Георгиев АГ  ми направи кюртаж, от който след две седмици получих ужасен кръвоизлив и се наложи да ми правят втори път

Като цяло за проблемна бременност в Бургас няма кои да те следи / Калчева не и се занимава/

# 42
 • Бургас
 • Мнения: 152
Не знам дали има въобще акушер-гинеколог за белия списък. Аз от много избиране, така хубаво пострадах. Важното е, че аз и дребка сме живи и здрави.
По време на бремеността ходих на частен прием при д-р Гамишев. С него се уговорих и за раждането. Ще ви кажа само, че ме остави 30 часа с изтекли води (може би за да дойде време за смяната му) в следствие на което малката имаше инфекция и беше цялата надупчена. На всичкото отгоре се оказа, че операцията ми е инфектирана и сълзеше до към 20 ден. Хайде да речем, че всеки греши, но най ме заболя от това, че д-ра въобще не дойде да ме погледне. Ето защо Ji не съм съгласна с твоето мнение:
Цитат
Може би заради това аз нищо лошо не съм видяла и не мога да кажа нито за родилното в Бургас, нито за лекарите.Останала съм със страхотни впечетления, особено при второто раждане.Може да не е редно да се дават пари, но щом така можеш да си осигуриш спокойствие, аз съм с две ръце за.
и не мисля, че като даваш пари всичко ще е ОК.

# 43
 • Бургас
 • Мнения: 1 111
  Абе тук всеки говори от своята гледна точка и преживявания.Това е моето мнение и няма да си го променя, щото този или онзи нещо не бил доволен или съгласен с мен.
 

# 44
 • Бургас
 • Мнения: 407
FY   съгласна съм с теб по въпроса с Гамишев.
Преди няколко седмици ми се наложи да лежа в бургаската болница и съм отвратена от всички лекари,които имах възможноста да видя.
Прие ме Лазарова,която ми каза,че едва ли не си измислям,че имам контракции.След по обстоен преглед разбра,че вследствие на контракциите шийката се е скъсила и веднага трябвало да ме приеме в болницата.Скара ми се,че не си нося нощница и чаршафи и от там нататъка не съм и видяла физиономията.На другия ден мина Иванов,които само пита в кой месец съм и като разбира,че съм 6 месец едва ли не вече ме отписва.Това се повтори и с Гамишев и Душепеев.Това е визитацията "кой месец си" - "шести", "а добре" и си заминават.Момичето на съседното легло беше прокървила във втори месец и седеше там на инжекции без да я прегледат на видеозон поне да видят дали бебето се е задържало.А тя каква била работата те нямали видеозон в патологията.
Наложи се да ме изпишат в деня на сватбата ми сутринта като преди това ми се накараха,защото вечерта не съм казала да ми сложат системата.И в крайна сметка моя работа ли е да знам какво ми е назначено.Пуснаха ме от болницата с идеята веднага след сватбата да се върна.
Да не съм луда.Повече не стъпвам там за нищо на света.След като отидох в друга болница за да ме наблюдават се оказа,че некадърниците ми вливали витамини,които били против повръщане.А аз се чудех,защо акушерките постоянно ме питаха дали лежа там за повръщане!!!!Поне веднъж да бях повръщала през живота си.....
Нямам думи.Радвам се,че поне вече всично отмина и сега съм по-добре,но повече там НЕ.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт