Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 26 отговора

София

Мнения: 1 122
Предлагам ви една много лесна рецепта:

Пълнени чушки с яйца и сирене

10 чушки
4 яйца
200 гр. сирене
брашно
50 гр. олио

Яйцата се разбъркват и към тях се добавят сиренето натрошено, олиото и брашно,колкото да стане нито много рядко нито много гъсто.
С получената смес се пълнят чушките.Поставят се в намазана с олио тава , леко изправени за да не изтече сместа от чушките.
Пекат се до готовност.

 
Цитирай


Мнения: 1 264
Обожавам ги тези чушки. Освен това мога да ги правя и през зимата, след като открих, че в Метро продават 2кг. за 4 лв., при това хубави, големи и преобладаващо червени, които предпочитам през зелените.
Цитирай


Мнения: 1 802
Ммммм обожавам ги и аз! Ще си купя чушки и ще направя! Благодаря за подсещането!   bouquet
Цитирай


Мнения: 878
Обожавам ги тези чушки. Освен това мога да ги правя и през зимата, след като открих, че в Метро продават 2кг. за 4 лв., при това хубави, големи и преобладаващо червени, които предпочитам през зелените.

Може да се замразят във фризера сурови чушки - страхотно е за тази цел!  bouquet
Друг е въпроса, че при замразяването една част от полезните вещества се губят, но пък като сметна, че чушките са домашни от село без нитрати - с удоволствие си ги хапвам!  chef

Сетих се също, че аз понякога оставям капачето на чушката(т.е дръжката) за да не изтече сместа или пък слагам коричка хляб или доматче!
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 709
... слагам коричка хляб или доматче!
PeaceСъс залък хляб стават страхотни - поема от мазнинката и се препича  Smile
Цитирай

София

Мнения: 581
Това за парченцето хляб е страхотна идея! Дано не забравя да я приложа другия път като правя  Peace
Цитирай

плевен

Мнения: 782
Ада попитам в тавичката наливате ли вода или само мазнина?
Цитирай

София

Мнения: 1 122
Само мазнина се слага.
Аз ги бланширам и ги слагам в пликчета и във фризера и цяла зима си имам домашни чушки.
Цитирай


Мнения: 655
мерсиза хубавата рецепта.може дае традициоона и лена,но си прзнавам че до сега не съм правила такива чушки Embarassed
Цитирай

София

Мнения: 3 799
Може и да ги панирате с яйце и галета. стават прекрасни чушки бюрек.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Може и да ги панирате с яйце и галета. стават прекрасни чушки бюрек.
Ха така!   bouquet Ама не използваш ли печени и обелени чушки за бюрек?Аз за бюрек само белени правя...
Цитирай

София

Мнения: 3 799
Ами за печени и белени става въпрос, да.
Може да се напълнят сурови чушки - сирене, яйца, магданоз, малко чер пипер.
 Понякога нарязвам в сместта домати на дребно и отгоре на отвора едно колелце домат.
Запичам във фурната.
Цитирай

София

Мнения: 281
Вкуснотия Hug
Цитирай

София

Мнения: 559
по моя роден край-Плевен тази рецепта е традиционна, много са вкусни чушките Peace
Цитирай


Мнения: 195
 smile3501Рецептата е страхотна! Опитайте и с извара вместо сирене [вкусът е същият]. newsm10
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 26 отговора