Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 март 2008, 02:03 ч.
  • Преглеждания  4 459  Мнения  26  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 122
Предлагам ви една много лесна рецепта:

Пълнени чушки с яйца и сирене

10 чушки
4 яйца
200 гр. сирене
брашно
50 гр. олио

Яйцата се разбъркват и към тях се добавят сиренето натрошено, олиото и брашно,колкото да стане нито много рядко нито много гъсто.
С получената смес се пълнят чушките.Поставят се в намазана с олио тава , леко изправени за да не изтече сместа от чушките.
Пекат се до готовност.

 

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 264
Обожавам ги тези чушки. Освен това мога да ги правя и през зимата, след като открих, че в Метро продават 2кг. за 4 лв., при това хубави, големи и преобладаващо червени, които предпочитам през зелените.

# 2
  • Мнения: 1 802
Ммммм обожавам ги и аз! Ще си купя чушки и ще направя! Благодаря за подсещането!   bouquet

# 3
  • Мнения: 887
Обожавам ги тези чушки. Освен това мога да ги правя и през зимата, след като открих, че в Метро продават 2кг. за 4 лв., при това хубави, големи и преобладаващо червени, които предпочитам през зелените.

Може да се замразят във фризера сурови чушки - страхотно е за тази цел!  bouquet
Друг е въпроса, че при замразяването една част от полезните вещества се губят, но пък като сметна, че чушките са домашни от село без нитрати - с удоволствие си ги хапвам!  chef

Сетих се също, че аз понякога оставям капачето на чушката(т.е дръжката) за да не изтече сместа или пък слагам коричка хляб или доматче!

# 4
  • Стара Загора
  • Мнения: 712
... слагам коричка хляб или доматче!
PeaceСъс залък хляб стават страхотни - поема от мазнинката и се препича  Simple Smile

# 5
  • София
  • Мнения: 581
Това за парченцето хляб е страхотна идея! Дано не забравя да я приложа другия път като правя  Peace

# 6
  • плевен
  • Мнения: 853
Ада попитам в тавичката наливате ли вода или само мазнина?

# 7
  • София
  • Мнения: 1 122
Само мазнина се слага.
Аз ги бланширам и ги слагам в пликчета и във фризера и цяла зима си имам домашни чушки.

# 8
  • Мнения: 655
мерсиза хубавата рецепта.може дае традициоона и лена,но си прзнавам че до сега не съм правила такива чушки Embarassed

# 9
  • София
  • Мнения: 4 014
Може и да ги панирате с яйце и галета. стават прекрасни чушки бюрек.

# 10
  • София
  • Мнения: 5 001
Може и да ги панирате с яйце и галета. стават прекрасни чушки бюрек.
Ха така!   bouquet Ама не използваш ли печени и обелени чушки за бюрек?Аз за бюрек само белени правя...

# 11
  • София
  • Мнения: 4 014
Ами за печени и белени става въпрос, да.
Може да се напълнят сурови чушки - сирене, яйца, магданоз, малко чер пипер.
 Понякога нарязвам в сместта домати на дребно и отгоре на отвора едно колелце домат.
Запичам във фурната.

# 12
  • София
  • Мнения: 281
Вкуснотия Hug

# 13
  • София
  • Мнения: 559
по моя роден край-Плевен тази рецепта е традиционна, много са вкусни чушките Peace

# 14
  • Мнения: 195
 smile3501Рецептата е страхотна! Опитайте и с извара вместо сирене [вкусът е същият]. newsm10

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт