Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1 363
Нека пролетното време ни донесе повече усмивки, добро настроение и успехи. Навсякъде  Hug


Каквото и да си кажем по повод волята и търпението, търпението и волята, все ще е малко. Възприемайки балансиран режим на хранене, трябва да сме наясно, че често резултатите идват бавно. Просто трябва да се живее с нагласата и мисълта, че с всеки ден ние правим нещо полезно и добро за себе си. А резултатите ще дойдат – ако всичко е както трябва, непременно ще дойдат.

Орденът служи за разтуха, за споделяне, за съветване, за обмяна на мнения, за разсъждения – това си е седянка, на която се обсъжда всичко. Като след всяка седянка, всяка Рицарка си отива с това, което е решила да вземе – да се възползва или не от даден съвет си е нейно право и решение.

И много ви моля, независимо от казано, речено, сторено в темата – не се оттегляйте от нея. Може да не сме съгласни с всичко, но имаме нужда една от друга – просто, защото в това сме спътници. Най-ценното нещо в Ордена е добронамереността – помагаме си, нали така? Най-доброто, което всички заедно постигнахме е свежият дух, свежото общуване и нека така да продължава.

Пожелаваме си взаимно успех и жизнерадост! И нека не звучи превзето - открехнете мисълта си на добра вълна и ще ви се върне


Това, което е важно за Ордена:
-   Рицарките не се ядат помежду си, при никакви условия, даже и в пристъп на вълчи глад.
-   Рицарките си помагат с каквото могат.
-   Рицарките пазят положителното отношение към живота при всички обрати на съдбата, ако ще да е тръгване на кантара в обратна посока.
-   Добре е новата Рицарка да се представи по – подробно, за да получава адекватни съвети.
-   Добре е новата Рицарка да попрочете и предходните теми – има доста полезни неща измежду многото празни приказки.
-   Добре е да си водите дневник – най-малкото, за да се вижда кога какво какъв резултат е давало.

Та, при нас е весело. И така и трябва да бъде.
Леки и спорни режими да си пожелаем. И повечко стриктност, за да има по – малко сълзи.


Гербът на Ордена на Рицарките на Бялото кантарче  , благодарение на Бет     bouquet


Имало едно време: Една история за Ордена на Рицарките - Приказка без край

"Имало едно време едни момичета. Живеели на различни места. Имали различни професии, различни интереси, различни съдби.
Но всички те, без да знаят една за друга, имали една и съща цел - да направят нещо за себе си. Да сложат край на омагьосания кръг, в който се въртят и който ги карал да се чувстват нещастни.

Искали да променят себе си. Не само външността си, но и вътрешната си нагласа за живота. Да го живеят такъв, какъвто винаги са искали, а не такъв, какъвто е най-лесно.
Поредното обещание "от утре", "от понеделник" вече не вършело работа. Защото било обещание пред самите себе си, обещание, което е най-лесно да не изпълниш, защото няма да се чувстваш виновен, че си наранил някого.

Имало в същото това време и едно виртуално местенце, в което няколко от тези момичета споделили намеренията и съдбите си. Лека полека идеята придобила очертания. От безплътна, имагинерна и неясна, тя се превърнала в нещо осезаемо, нещо, което всяко от тях приело като първа и водеща цел в живота си.
Намерили се тези момичета. Повярвали си, че този път всичко е различно. Че не са сами. Че този път "от утре" вече става " от днес, от този момент". Че този път обещанието и заявяването на целта не е само пред себе си, а пред хора, на които държиш и които няма как да излъжеш.

Тръгнали по общия път. Труден, трънлив, криволичещ. Зад завоите му често дебнели неща, които незнаели как да преодолеят. Но винаги успявали. Защото били заедно. Защото вкупом се навеждали над всяка дупка да издърпат затъналия, над всеки паднал - да му подадат ръка да стане, над всеки прегрешил - с прошка, над загубилия вяра - с част от своята вяра.

Днес те са много. Знаят как могат сами да променят живота си, така, че вече да им харесва и да го управляват те, а не той - тях.
Знаят какво и колко могат да постигнат. Знаят как да си помогнат, как да се подкрепят. Тъжат и се радват заедно. Мечтаят заедно. и заедно продължават напред. Към мига, в който всяка от тях ще си каже : "Аз успях. Можеш и ти!"

Това е тяхната приказка - приказката на Рицарките на бялото кантарче!"


Мариетка


 

Mъдрости на Ордена на Рицарките

"Не знам за вас, но през изминалата седмица аз тук открих толкова мъдрост, истини и откровения, колкото може би за десетилетие назад.
Опитах се да ги синтезирам, за да можем да си ги четем, когато ни се струва, че светлинката в края на тунела изчезва, че премрежените ни очи са толкова изморени, че нямат сила да видят дори ярката слънчева светлина.
Но тя е там - дали един-едничък малък слънчев лъч или огромно ярко сияние - тя е там, съществува въпреки всичко и заради всичко. Заради нас.
Трябва да си вземем мъничко от нея.
Да си я приберем някъде дълбоко в сърцето и в душата, та и в най-черната нощ да ни свети и да ни посочва пътя.
Ето - вземете си мъничко светлина.
Тя е наша.
Носим я в себе си.
И ако на някоя от нас пламъчето се мъчи да изгасне - друга ще й даде малко от своя пламък.
Защото огънят е вечен!

- АКО НЕ МЕ ХАРЕСВАШ ТАКАВА, КАКВАТО СЪМ, НЯМА ДА МЕ ХАРЕСАШ И ТАКАВА, КАКВАТО ИСКАШ ДА БЪДА!

- Ако достатъчно искаш нещо, никой и нищо не може да ти попречи да го постигнеш, а времето в тези случаи губи стойност.

-Единственото, което трябва да правиш е, да вярваш, че е за добро и да не се отказваш.

- Хората вярват, че който тренира побеждава и става лидер. Грешка! Който решава да стане лидер, тренира и става такъв!

- Нямаме контрол върху това, което се случва в животът ни, но решаващи всъщност са нашите реакции на това, което се случва.

- Момент на прелом е шанс за нов път.

- Това, което не ни убива, ни прави по-силни !

- Ден, в който не сте казали на любимите си, че ги обичате - пишете го пропуснат ден. А когато знаеш да даваш любов, научаваш се и да получаваш и не защото някой ти прави услуга, а защото я заслужаваш!

- Много от важните неща на света са били постигнати от хора, които са упорствали, когато е изглеждало, че изобщо няма надежда.

- Разликата между възможното и невъзможното е в това, доколко човек е твърдо решен да успее.

- Когато се опитваш да постигнеш нещо, ще срещнеш препятствия по пътя. Аз съм ги имал - всеки ги е имал. Но препятствията не трябва да те спират. Ако стигнеш до стена, не се обръщай назад и не се предавай. Измисли как да я прескочиш, да преминеш през нея или да я заобиколиш.

- Малко хора си дават втори шанс след неуспех. Провалят се веднъж и не опитват повече. Горчивото хапче на неуспеха често им идва в повече, отколкото могат да понесат. Ако си склонен да приемеш неуспеха и да се поучиш от него, ако си склонен да разгледаш провала като опакован подарък, да се оттласнеш от него и да тръгнеш наново, това една от най-мощните сили за постигане на успеха.

- Ако чуеш глас, който ти казва, че не можеш да рисуваш - рисувай на всяка цена - и този глас ще замълчи.

- Когато една врата пред теб се затвори, не оставай там, вторачен в нея. Огледай се и ще забележиш много други врати, които са се отворили - и си избери нова.

- Вървя напред. Животът няма как да го спреш. Всеки ден ни поднася усмивки и плесници. Плачем и се смеем. До другия ден. Отново. Не можем да спрем. Нима можеш да спреш полета на птицата? Да, ако й отрежеш крилата, но тогава тя ще е змия, а не птица.
Нима можеш да задържиш изгрева на Слънцето? Или поривите на вятъра?
Как ще накараш щурчето да спре да свири? Единствено като го размажеш с крак.

- Няма как сами да си отрежем крилете, нали?
Тогава какво ни остава?
Просто да продължим напред!

- И въпреки, че още стотици хиляди години може да продължат споровете "Какво е любовта", може би ще се окаже, че любовта е някой, който ни познава, помни ни и ни връща на самите нас малко по-добри, отколкото някога сме дръзвали да си мечтаем.

- 3 в 1
1. Всичко е в главата.
2. За да се отслабва, трябва да се яде.
3. Пием много вода."


Мариетка

Ще си позволя да добавя: Не става само с не/ядене, трябва и акъл!


И още нещо:
- Който си има проблеми - да му се решават. Яденето нито пречи, нито помага в това. Нека не се смесват нещата – благодарение на Асса

Както и „Тази нощ преди да си легна ще благодаря на Господ за всички хора които ме обичат , защото рядко се сещам ... обикновено се сещам само да му се оплаквам какъв е лош и защо не е извадил калориите от сладоледа и защо не удовлетворява искреното ми желание на сутринта да съм 60 кг .

Лека нощ момичета и се сещайте за хората около вас !" - ПукиА за завършек ще си позволя да цитирам Мила, нещо което осъзнавам, но не ми стигаха думи да го формулирам "...И аз имам една любов необяснима към разни малки-дребни-ситни и прекрасни... няма да назоваваме имена... Питам се, да се срамувам ли, или не? Май не ми иде много да се срамувам. Сори, ако развалям нечия дисциплина, но изпитването на чувство за вина ми се вижда прекалено висока вина за спазването на режима... Не съм готова да я платя, защото вината нанася много повече поражения върху психиката ни и целия ни живот, по мое скромно мнение. Нищо човешко не ми е чуждо, не съм от желязо и ми се случва да се "упущя". Понякога - често. Понякога - още по-често. Друг път съм в кондиция и всичко е наред и отслабвам. Радвам се, че има хора, с които да споделя и да ми е комфортно. Казах ли, че ви благодаря, че ви има?"

“…"Носете си новите дрехи..", т.е. важно е да изживеем всеки миг от този живот така, както ние искаме. Да се радваме на воля и на малките неща, да плачем наволя, когато ни боли, да не отлагаме нищо. Това са изконни истини, които често забравяме в забързаното ежедневие, а не трябва да е така.

Да говорим - за нас и любовта, за болката и радостта, които вървят редом ръка за ръка. Мъдрите хора казват, че ако го няма лошото, човек не може да оцени доброто. Вярно това лошо по-добре на никого и никога да не се случва, но... животът е изпълнен с различни цветове и нюанси, които просто съществуват и ни връхлитат без предупреждение….” - Джопче


Не знам защо сега се замислих как точно започнах да отслабвам.
Пропускам историите, които всички знаете и всички депресии, които се изживяват когато тежиш 90 кг., когато гледаш витрините с манекенските размери дрехи, когато отказваш покани за почивки и излизания с приятели, когато уловиш нечий двусмислен поглед.
Моето отслабване започна не с диети,хапчета, хирургични намеси и каквото се сетите още, а когато постигнах  хармония сама със себе си, когато се приех без упреци и критики, когато се научих да се обичам независимо от огледалото, когато осъзнах, че  имам качества, които са константни въпреки килограмите. И тогава разбрах колко е лесно да отслабна , не защото това ще ме направи щастлива, а защото заслужавам да се чувствам добре в кожата си. А правилният начин на хранене е една малка част от целият процес.
Харесвайте се повече, бъдете повече щастливи и тялото ви ще се отблагодари. Лека и спокойна вечер от мен.  Hug Hug Hug - Danielka1


"Краят е в съвършенството. Всички можем да го постигнем." - mimmy. Успех момичета    bouquet

Старите теми:
Рицарки на Бялото кантарче 04.03.2008 - 09.03.2008
Рицарки на Бялото кантарче 24.02.2008 - 02.03.2008
Рицарки на Бялото кантарче 18.02.2008 - 24.02.2008
Рицарки на Бялото кантарче 11.02.2008 - 17.02.2008
Рицарки на Бялото кантарче 04.02.2008 - 10.02.2008
Рицарки на Бялото кантарче 28.01.2008 - 03.02.2008
Рицарки на Бялото кантарче - кой каза, че... 21.01.2008 - 27.01.2008
Рицарки на Бялото кантарче 14.01.2008 - 20.01.2008
Рицарки на Бялото кантарче - преброяване на опърничавите 07.01.2008 - 13.01.2008
Рицарки на Новата година 31.12.2007 - 06.01.2008
Рицарки на Коледното чудо 24.12.2007 - 30.12.2007
Рицарки на предколедната треска 17.12.2007 - 23.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 09.12.2007 - 16.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 02.12.2007 - 09.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 25.11.2007 - 02.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 18.11.2007 - 25.11.2007   
Рицарки на Червената чаша 11.11.2007 - 18.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 05.11.2007 - 12.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 29.10.2007 - 05.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 22.10.2007 - 29.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 15.10.2007 - 22.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 08.10.2007 - 15.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 01.10.2007 - 08.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 24.09.2007 - 01.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 17.09.2007 - 24.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 10.09.2007 - 17.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 03.09.2007 - 10.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 27.08.2007 - 02.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 20.08.2007 - 26.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 13.08.2007 - 19.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 06.08.2007 - 12.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 30.07 - 05.08
Рицарки на Бялото кантарче 23.07 - 29.07
Рицарки на Бялото кантарче 16.07 - 22.07
Рицарки на Бялото кантарче 09.07 - 15.07
Рицарки на Бялото кантарче 02.07 - 08.07
Рицарки на Бялото кантарче 25.06 - 01.07
Рицарки на Бялото кантарче 18.06 - 24.06
Рицарки на Бялото кантарче 11.06 - 17.06
Рицарки на Бялото кантарче 04.06 - 10.06
Рицарки на Бялото кантарче 28.05 - 03.06
Рицарки на Бялото кантарче 21.05 - 27.05
Рицарки на Бялото кантарче 14.05 - 20.05
Рицарки на Бялото кантарче 07.05 - 13.05
Рицарки на Бялото кантарче 02.05 - 13.05
Рицарки на Бялото кантарче 23.04 - 29.04
Рицарки на Бялото кантарче 16.04 - 22.04
Рицарки на Бялото кантарче 09.04 - 15.04
Рицарки на Бялото кантарче  - след срещата!
Рицарки на Бялото кантарче 26.03 - 01.04
Рицарки на Бялото кантарче 19.03 - 25.03
Рицарки на Бялото кантарче 12.03 - 18.03
Рицарки на Бялото кантарче  - първомартенска
Рицарки на Бялото кантарче 12.02 - 18.02
Рицарки на Бялото кантарче 05.02 - 11.02
Рицарки на Бялото кантарче 29.01 - 05.02
Рицарки на Бялото кантарче 22.01 - 28.01
Рицарки на Бялото кантарче 15.01 - 22.01
Рицарки на Бялото кантарче 08.01 - 15.01
Рицарки на празничното кантарче - 22.12 докъдето стигне 2006
Рицарки на Бялото кантарче 11.12 - 17.12 2006
Рицарки на Бялото кантарче 27.11 - 03.12 2006
Рицарки на Бялото кантарче 20.11 - 27.11 2006
Рицарки на бялото кантарче - 10 част 2006
Рицарки на бялото кантарче - 9 част 2006
Рицарки на бялото кантарче - 8 част 2006
Съмишленици за отслабване - 7 част 2006
Съмишленици за отслабване - 6 част 2006
Съмишленици за отслабване - 5 част 2006
Съмишленици за отслабване - 4 част 2006
Съмишленици за отслабване - 3 част 2006
Съмишленици за отслабване - 2 част 2006
Времето се стопля, да се стягаме, момичета! Търся си съмишленици да отслабваме! Началото     bouquet

Успешна и усмихната седмица    bouquet

# 1
 • Мнения: 2 040
първа  Party

Хаосче  Hug

хубава седмица пожелавам  Hug  bouquet

# 2
 • ГОре на черешата...
 • Мнения: 11 492
Добро утро, красавици мои  bouquet!

Да се запиша, че като потеглим навън не се знае кога пак ще седна.
Следобед ще ходим да слагат шината на Калоян и мисля да купим най-сетне стол за хранене на Дудьо, че така се мята на шезлонга, че едва му уцелвам устата hahaha.
При мен всичко е наред. Кантарев си седи на 68 и ко чака още, че се не размърда, незнам Crossing Arms.

ЦАливам ви всичките и бягам Heart Eyes!

# 3
 • Мнения: 2 897
ДобрЮтрЮ!

Тази седмица 3 изпита, очаквам палцестискане Mr. Green, като се прибера ще уточня дни и часове Crazy!

Лек ден!

# 4
 • София
 • Мнения: 1 618
Добро утро и от мен!

Желая ви успешна седмица, много слънце, усмивки и късмет. Пък ако свалим и някое килце ще е супер  Peace

# 5
 • Smolyan
 • Мнения: 1 379
Привет момичета  Hug
Официално се присъединявам към вас и искам да сваля най - после тези 7 кг. Вярно, не са много, но вече 2 години и половина се тормозя, ту сваля 2-3 кг., ту после ги кача. Понеже ме е обхванала фикс идеята за второ дете, а не му е времето още, реших да се захвана сериозно с нещо друго, защото ще се побъркам  Simple Smile. Така започнах от днес, няма да спазвам определна дието, трудно ми е да готвя за семейството си и после отделно за мен. Реших, че ще се ограничавам колкото мога, чела съм достатъчно за здравословното хранене, правила съм диетата на д-р Емилова, чела съм и нейната книга, така че смятам, че ще отслабна здравословно. Смятам да ям повече плодове, да пия повече вода и чайове с мед, за днес съм направила два сандвича от препечени филийки от хляб бонус  Simple Smile, намазани много финно с диетичен маргарин, мъничко сирене и краставичка. През другото време смятам плодове и зеленчуци, а за вечеря пак една препечена филийка със саламче.
Желая успех на всички, да знаете, чета ви отдавна и се гордея с вас   bouquet

# 6
 • Мнения: 1 279
Хайде и аз да се разпиша, че после ще напреднете с материала и не мога ви изчете!!!
Едно кафе кой ще почерпи, а?!?

Карам, бутам, кретам...Дано с хубавото време ми се позасили и стимула, и волята!!! Hug

# 7
 • Мнения: 697
Привет и успешна седмица от мен  Simple Smile

# 8
 • Мнения: 2 492
Добро утро !
Еее снимки , та снимки ... ми на мен още не са ми ги пратили , вие вече искате да ги гледате .  Crossing Arms
Не знам Изабела какви хапчета почва , но аз си поръчах сиропа Медо Балм или нещо от сорта и сега си го чакам .
Трябва да дръпна спешно надолу и съм готова на всякакви акробатики , за да го постигна .  Mr. Green

# 9
 • София
 • Мнения: 1 618
Ето ме отново, малко по прочела, че нали пак ме хвана липсата.  Mr. Green

Литълче мерси за хубавата тема и оформление, най-вече за прекрасната снимка, много добре ми действа  Hug

Айче радвам се, че се появи - липсваше ми  Hug

МимиС как е коремчето - всичко ок ли е вече  Peace. Нали не се претоварваш с работа и т.н.  Naughty

Зузи добре дошла! Щом ни четеш отдавна, значи трябва да знаеш мнението ни за плодо-чае-гладуването. Моя съвет личен -  два пъти съм опитвала гладолечението  - единия път докато кърмех - как не ми спря кърмата не знам. И в двата случая ефекта беше почти нулев и йо-йото яко. Проблемът ми дойде от захранването основно, но смятам, че по принцип ако наистина не се налага по здравословни причини, то по-добре да не си го причинява човек. Много се изхабява психиката с такъв глад.

Пуки извинявай, но понеже доста съм изпуснала - видяхМе ли вече двуцифреното число на кантара или още чакам да празнуваМе. Ма как си говоря в 1л мн.ч.  Joy - мисля те щото

Целувам ви момичета, дано да съм ви липсвала поне малко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще ви наглеждам  Wink

# 10
 • Мнения: 1 479
Запис и от мене в новата тема! Свърших с турбото и сега ще почвам кълването! Пуки, пиши какво е Медо балм и колко струва, не че ще го пия , но поне да съм го чувала!
Лек и режимен ден и много целувки!

# 11
 • нейде там, където ....
 • Мнения: 4 507
ДЕНЯТ Е ПРЕКРАСЕН, НАЛИ?

Честит празник на всички, макар и малко късно,   bouquet !
Ако някой съм засегнала - да знае, че е било неволно и моля за прошка.

На работа съм работна, може би, днес не чак толкова режимна. С колежките ще черпим за отминалия празник. Не знам какво, дано останат пари за режимен обяд, че не очаквах.

Малкия беше малко сополив и леко топъл сутринта, но го гледа баща му. Търся кой да го гледа за утре цял ден и сряда до обед. Вече няма Т, но няма начин да стигне до лекар и да му даде бележка за утре за яслата. Пак отече седмицата. Да идва юли, че да сменим и лекаря.

Излизахме по разходки. Голям купон. На една площадка, изведнъж проехтява "Не пипааааа!". Всички се оглеждат - какво става: Мъжът ми посегнал да свали Митко от една люлка hahaha Петьо се престраши да се спуска от високи пързалки, чак ме хваща страх. Митко не изостава от батко си. На една къдрава пързалка ми се струваше, че ще излети. Но бяха доволни, уморени, много ядоха и спаха. Де да бях поспала и аз, ама нали от сън спомени няма, та излизах с приятелки и се постригах. Снимки - няма. Няма  и апарат. Това ми остана да си взема от подаръците. Ама съм хубава. И скромна  Embarassed  Hug

Успешен ден и стремителна седмица!

# 12
 • Мнения: 701
Здравейте момичета.  Hug
Аз за малко, да се запиша и оплача. Детенце пак е болно.  Tired Мина едно, почна се друго.  ooooh!
С режима не съм много добре. Ям нередовно, уж гледам по-режимни неща, но май не винаги са такива, водата я забравям.  Sad Ще се поправя скоро.
Гушки и цунки от мен.  Heart Eyes

# 13
 • Мнения: 2 492
Пуки извинявай, но понеже доста съм изпуснала - видяхМе ли вече двуцифреното число на кантара или още чакам да празнуваМе. Ма как си говоря в 1л мн.ч.  Joy - мисля те щото

Тц , заинатил се е пустия кантар и това си е .
А от една седмица съм супер стриктна , нищо , че не се отчитам тук .
Карам на 1700 калории , а дори имам дни на по 1500 и по - малко .
Свалила съм 100 гр за тази седмица , днес ми идеше да му тегля един шут на кантара .
100 гр , кво е това нещо , та това си е едно ходене до 00 .  Crazy
104.1 съм , а бях 104.2  Joy
Е може и за да съм виновна , защото броя калории , но въобще не си следя въглехидрата .  Rolling Eyes
Но преди така свалях , независимо какво хапвах в дадените калории .

Във форума попаднах на една тема 10 кг за 10 дена - е посмях се и казах , че е поредната глупост .  Wink
Но след време гледам темата навъртяла 39 стр и вчера вечерта седнах и я изчетох .  Crazy
Съфорумката , която я е пуснала даже е поместила снимки на 4 та страници - според мен , ако не ни гъбарка нещо , наистина ефекта е видим .
Има още няколко момичета , които сериозно си спазиха 10 дена на сиропа и свалиха по 6 - 7 кг .
А аз това искам - да дръпна малко надолу да видя това девет , дето не съм го виждала от две години .  Twisted Evil

Ето Евич и въпросното чудо

Трябва да седиш само на него , две лъжици от сиропа се разтварят в 300 мл вода и се пие при глад .
Ужким апетита изчезвал , било полезно ... абе ще видим .  Shocked

# 14
 • Мнения: 2 492
Сега ще питате , как смятам да ги задържа така бързо свалените кила .
Ми предполагам , че сега ще ми е толкова напрегнато при това местене , че поне три седмици докато се установя там няма да помисля за храна .
При предишното ми местете не бях яла близо 2 седмици от нерви и свалих към 10 кг .
Смаях всички после де , като си подхванах както аз си мога пиците .  Mr. Green

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт