Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 53 отговора


Мнения: 516
Здравейте момичета! Ето моята рецепта за Панирани палачинки. Надявам се да ви хареса:


Продукти : ( по желание)
Пилешки гърди
Гъби
Кисели краставички
Топено сирене
Палачинки  ( аз взех готови)
Яйца
Брашно
сол на вкус

Приготвяне:



1. Сварените гъби и пилешки гърди нарязваме на ситно. Към тях добавяме нарязани на ситно кисели краставички. Слагаме 2-3 лъжици топено сирене и всичко омесваме добре...


2. Слагаме получената смес в средата на 1  палачинка...



Технологията за завиване е следната :








3. Вече готовата палачинка потапяме внимателни първо в яйце , после в брашно и после пак в яйце и пържим...



4. Ето и крайния резултат :



Надявам се да съм ви била полезна...Сложих снимки по скоро заради технологията на завиване не толкова заради рецептата понеже всеки може да си ги напълни с каквото си пожелае...Стават чудесни и с кайма...
 Hug

« Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 16:53 от VIKI_I »
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Мдааааа.....ще пробвам,ще пробвам.....Мерси за идейката   bouquet   bouquet   bouquet
Първо ще пробвам с плънката както си я описала и после ще импровизирам...Ще се отчета после....
Цитирай

Torino,IT

Мнения: 1 812
Страхотни са, направо ми потекоха лигите,записвам си рецептата,мерси   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 581
Страхотно изглеждат!
Яла съм в заведение и беше много вкусно.
Само искам да попитам дали има значение палачинките какви са - нормалните с прясно мляко или може да са и от тези , за които имаше рецепта тук с кисело мляко /т.е. малко по дебели от обикновените/?
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 709
Изглеждат много добре Peace
Ще пробвам някой път   chef
Цитирай


Мнения: 516
Страхотно изглеждат!
Яла съм в заведение и беше много вкусно.
Само искам да попитам дали има значение палачинките какви са - нормалните с прясно мляко или може да са и от тези , за които имаше рецепта тук с кисело мляко /т.е. малко по дебели от обикновените/?


Ами попринцип няма значение, но пак да не са много дебели, понеже ще ти се отвиват и ще ти излизне планката докато ги панираш.. Трябва да се панират внимателно с яйцето и брашното. После в тигана бързо "стягат" и няма как да се отвият..  Peace
Цитирай

София

Мнения: 1 122
Малеее колко вкусно. И аз имам някаква такава рецепта ще я потърся и ще я напиша.
Цитирай

София

Мнения: 581
Viki, мерси за уточнението  Peace
Цитирай


Мнения: 7 473
Много обичам такива Crazy
Страхотна рецепта и благодаря за подробните снимки   bouquet
Цитирай

Добрич

Мнения: 298
Ммммммммммм ..... потекоха ми лигите. Ще ги направя задължително Peace
Цитирай

На небето

Мнения: 5 486
Изглеждат страхотно, ще ги пробвам, но с вегетарянска плънка. Peace
Цитирай

В царството на троловете , елфите и викингите :')

Мнения: 3 353
Много вкусни изглеждат!  Love Ще се пробват и в нашата къща  Laughing

Благодаря за хубавата рецепта!    bouquet
Цитирай


Мнения: 516
Мерси момичета за хубавите отзиви...Дано да ви харесат..
Цитирай

Русе

Мнения: 4 406
правих такива наскоро, но на фурна, с настърган кашкавал. непременно ще опитам и панирани  Hug
Цитирай

Пловдив

Мнения: 481
правих такива наскоро, но на фурна, с настърган кашкавал. непременно ще опитам и панирани  Hug
Понеже в къщи не пържим много-много и за да мога да предложа на детенце, се интересувам от варианта на фурна. Пак ли се овалват в яйце като при пърженето или само се настъргва кашкавал отгоре и се запича? При печенето палачинките няма ли да станат сухи и жилави?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 53 отговора