Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 март 2008, 14:21 ч.
  • Преглеждания  12 704  Мнения  53  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 516
Здравейте момичета! Ето моята рецепта за Панирани палачинки. Надявам се да ви хареса:


Продукти : ( по желание)
Пилешки гърди
Гъби
Кисели краставички
Топено сирене
Палачинки  ( аз взех готови)
Яйца
Брашно
сол на вкус

Приготвяне:



1. Сварените гъби и пилешки гърди нарязваме на ситно. Към тях добавяме нарязани на ситно кисели краставички. Слагаме 2-3 лъжици топено сирене и всичко омесваме добре...


2. Слагаме получената смес в средата на 1  палачинка...



Технологията за завиване е следната :








3. Вече готовата палачинка потапяме внимателни първо в яйце , после в брашно и после пак в яйце и пържим...



4. Ето и крайния резултат :



Надявам се да съм ви била полезна...Сложих снимки по скоро заради технологията на завиване не толкова заради рецептата понеже всеки може да си ги напълни с каквото си пожелае...Стават чудесни и с кайма...
 Hug

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 16:53 от VIKI_I

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Мдааааа.....ще пробвам,ще пробвам.....Мерси за идейката   bouquet   bouquet   bouquet
Първо ще пробвам с плънката както си я описала и после ще импровизирам...Ще се отчета после....

# 2
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 817
Страхотни са, направо ми потекоха лигите,записвам си рецептата,мерси   bouquet

# 3
  • София
  • Мнения: 581
Страхотно изглеждат!
Яла съм в заведение и беше много вкусно.
Само искам да попитам дали има значение палачинките какви са - нормалните с прясно мляко или може да са и от тези , за които имаше рецепта тук с кисело мляко /т.е. малко по дебели от обикновените/?

# 4
  • Стара Загора
  • Мнения: 712
Изглеждат много добре Peace
Ще пробвам някой път   chef

# 5
  • Мнения: 516
Страхотно изглеждат!
Яла съм в заведение и беше много вкусно.
Само искам да попитам дали има значение палачинките какви са - нормалните с прясно мляко или може да са и от тези , за които имаше рецепта тук с кисело мляко /т.е. малко по дебели от обикновените/?


Ами попринцип няма значение, но пак да не са много дебели, понеже ще ти се отвиват и ще ти излизне планката докато ги панираш.. Трябва да се панират внимателно с яйцето и брашното. После в тигана бързо "стягат" и няма как да се отвият..  Peace

# 6
  • София
  • Мнения: 1 122
Малеее колко вкусно. И аз имам някаква такава рецепта ще я потърся и ще я напиша.

# 7
  • София
  • Мнения: 581
Viki, мерси за уточнението  Peace

# 8
  • Мнения: 7 474
Много обичам такива Crazy
Страхотна рецепта и благодаря за подробните снимки   bouquet

# 9
  • Добрич
  • Мнения: 298
Ммммммммммм ..... потекоха ми лигите. Ще ги направя задължително Peace

# 10
  • На небето
  • Мнения: 5 520
Изглеждат страхотно, ще ги пробвам, но с вегетарянска плънка. Peace

# 11
  • В царството на троловете , елфите и викингите :')
  • Мнения: 3 353
Много вкусни изглеждат!  Heart Eyes Ще се пробват и в нашата къща  Laughing

Благодаря за хубавата рецепта!    bouquet

# 12
  • Мнения: 516
Мерси момичета за хубавите отзиви...Дано да ви харесат..

# 13
  • Русе
  • Мнения: 4 406
правих такива наскоро, но на фурна, с настърган кашкавал. непременно ще опитам и панирани  Hug

# 14
  • Пловдив
  • Мнения: 481
правих такива наскоро, но на фурна, с настърган кашкавал. непременно ще опитам и панирани  Hug
Понеже в къщи не пържим много-много и за да мога да предложа на детенце, се интересувам от варианта на фурна. Пак ли се овалват в яйце като при пърженето или само се настъргва кашкавал отгоре и се запича? При печенето палачинките няма ли да станат сухи и жилави?

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт