Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора

Варна

Мнения: 274
Здравейте, провали ли сте тази риба? А как я приготвихте? Имам такава замразена във фризера и днес мисля да я панирам някак.
Ще ме посъветвате ли как да я направя - замразена ли да я пържа или да я размразя? Как да я панирам? Благодаря Ви! Hug
Цитирай


Мнения: 6 889
Яла съм я приготвена по тази рецепта от моя приятелка и беше страшно вкусна.

Изчистваш рибата, нарязваш на порционни парчета, посоляваш и ръсиш с чер пипер. Нарязваш глава лук / може две,три – зависи от количестнтвото риба, но с повече е по-вкусно/ на полукръгчета и я задушаваш до омекване, без да я запържваш. Изсипваш лука в тавичка, върху него парчетата риба, като върху всяко парче намазваш обилно с майонеза. Пъхаш във фурната, до готовност. Получава се  златиста коричка. И топла и студена е вкусна.
Цитирай

София

Мнения: 4 993
Може и панирана.Брашно,яйце,галета...После като се сервира се полива с лимоново сокче...Мммм  Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 274
Благодаря, направих я точно както е писала TheNMaster наистина е много вкусна  Love Пробвайте няма да съжалявате!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора