«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 0 √ости преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора

¬арна

ћнени€: 274
«дравейте, провали ли сте тази риба? ј как € приготвихте? »мам такава замразена във фризера и днес мисл€ да € панирам н€как.
ўе ме посъветвате ли как да € направ€ - замразена ли да € пържа или да € размраз€?  ак да € панирам? Ѕлагодар€ ¬и! Hug
÷итирай


ћнени€: 7 382
яла съм € приготвена по тази рецепта от мо€ при€телка и беше страшно вкусна.

»зчистваш рибата, нар€зваш на порционни парчета, посол€ваш и ръсиш с чер пипер. Ќар€зваш глава лук / може две,три Ц зависи от количестнтвото риба, но с повече е по-вкусно/ на полукръгчета и € задушаваш до омекване, без да € запържваш. »зсипваш лука в тавичка, върху него парчетата риба, като върху вс€ко парче намазваш обилно с майонеза. ѕъхаш във фурната, до готовност. ѕолучава се  златиста коричка. » топла и студена е вкусна.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 994
ћоже и панирана.Ѕрашно,€йце,галета...ѕосле като се сервира се полива с лимоново сокче...ћммм  Peace
÷итирай

¬арна

ћнени€: 274
Ѕлагодар€, направих € точно както е писала TheNMaster наистина е много вкусна  Love ѕробвайте н€ма да съжал€вате!
÷итирай
0 ѕотребители и 0 √ости преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора