Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 12
Много моля всички майки от Пловдив, ако имат някакви ненужни мебели, като гардероб, шкафче за дрехи или каквото и да е било, да се отзоват на моята молба. Бях пуснала тема в "Дом и семейство". Благодаря на всички предварително!  bouquet

# 1
 • Пловдив
 • Мнения: 4 381
armella_70 , прочетох темата в дом и семейство. Поздравления че си се заела да помогнеш.
Смятам че ще можем да помогнем на жената, помагали сме и на други хора в нужда. Можеш ли да кажеш детенцето ходи ли на училище, какъв размер дрехи и обувки носи,? Бихме могли да вземем хранителни продукти, през това време ще потърсим и мебели.

# 2
 • Пловдив
 • Мнения: 707
Прочетох темата и аз, направо се разтреперих докато четях.
Надявам се да мога да помогна с нещо и аз, макар че откъм мебели няма как да стане, а като си помисля как преди повече от година и ние засилихме една секция към боклука, сега напрово ми иде да се застрелям. Аз също бих могла да взема хранителни продукти и да посетим заедно жената, моето дете е малко и няма как да помогна с нейни дрешки и обувки, но бих могла и да купя нещо за момиченцето ако има нужда. ще следя темата.

# 3
 • Пловдив, но иначе от Бургас
 • Мнения: 360
Кажете за какво точно става въпрос
колко е голямо детето и от какво има нужда
а и за мебели за дете или за големи..
пишете какво имат, за да знаем от какво ще имат по голяма нужда

# 4
 • Пловдив
 • Мнения: 4 381
Ще изчакаме авторката да се включи да отговори на въпросите за да знаем с какво можем да помогнем. До колкото разбрах детето е момиче на 7 г.

# 5
 • Мнения: 12
С удоволствие да се включа, обаче приемете извиненията ми, нета ми е толкова слаб, че чакам много дори да ми отвори страниците. Писах в предишния, че нещата се развиват добре и че тази жена има повече нужда от емоционална подкрепа. Има нужда да контактува и да и се посочи разумен начин да започне всичко отначало, което съвсем няма да е леко. При посещенията ми в дома и винаги виждам как се стряска и като, че ли очаква някакъв удар. Пак повтарям, че живее бедно, но не мизерно. И, че всико това ще отмине, но трябва време, усамотяването не е решение и бягане от проблемите. Много трудно допуска човек до себе си и извинявам се за констатацията, но помощта, която и предлагам, мисля, че я анализира като заем, който трябва да върне с лихвите. Дано да бъркам. Има почти всичко необходимо в дома си, без шкафове за дрехите им.
Между другото, днес се свърза с мен една майка, която се оказа, че живее много близо до нас. Та човек не знае в днешно време, откъде и как.

# 6
 • Пловдив
 • Мнения: 4 381
armella_70 , не разбрах с какво можем да помогнем. Първоначално останах с впечатление, че жената има нужда от дрехи за детето, от храна и шкафове. В момента пишеш че им трябват само мебели. Може ли да по конкретно да кажеш, за да знаем въобще можем ли да помогнем и с какво.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт