Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 377
Да си призная не мога да готвя,та да ви кажа какво мисля да направя и дали според вас ще излезе нещо или ще изхабя продуктите,естествено приемам и предложения.Смятам да нарежа свинското на парченца и да го запържа с малко лук,гъби и чесън а след това да го залея със гъбен сос на Maggi и да се позапече във фурната,вие какво мислите,ще излезе ли нещо? newsm78
Цитирай

Добрич

Мнения: 98
Моят съвет е след като си нарежеш месцето и леко се запечата в олиото,да го похлупиш и да изчакаш да остане на мазнина.В смисъл,че то ще си пусне водичка и така ще омекне.След това си прибави лука,гъбите..както си решила.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
След като запържиш месцето с лука и гъбите(така ще стане ароматно),сложи малко водичка и 1 ч.ч. вино,щипка,две черен пипер(млян),сол и похлупи.Нека да поври така докато омекне и стане крехко месцето(ще опитваш с вилицата).После може да добавиш соса дето си решила да ползваш,прехвърляш в тавичка и запичаш лекичко,отгоре може да ръснеш малко кашкавалче.Гарнитура - картофено пюре(примерно)
Цитирай

Варна

Мнения: 377
След като запържиш месцето с лука и гъбите(така ще стане ароматно),сложи малко водичка и 1 ч.ч. вино,щипка,две черен пипер(млян),сол и похлупи.Нека да поври така докато омекне и стане крехко месцето(ще опитваш с вилицата).После може да добавиш соса дето си решила да ползваш,прехвърляш в тавичка и запичаш лекичко,отгоре може да ръснеш малко кашкавалче.Гарнитура - картофено пюре(примерно)
Много благодаря,така ще направя Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.