Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 159
Господин Гайдарски, от Вашите изказвания става повече от ясно, че нямате нито силата, нито волята да промените родното ни здравеопазване. Напротив, Вие с Вашите дела способствате за геноцида на народа ни. Поставяте повечето лекари в ситуацията на "вързаните ръце за пациентите" и преднамерено ги лишихте от напълно заслужилите им възнаграждения. Вие и служителите на Вашето министерство се възползвате от създаденото изкуствено напрежение между пациенти и лекари, така че всичко да е в ущърб на застаряващото и болнаво население. Имам въпрос към Вас: Защо в болничната аптека на МБАЛ "Св.Георги"-Пловдив има излишък на лекарства на стойност 5млн.лева,като се има предвид издадената заповед от управителния директор Господин Баташки за запор на изписване на по-скъпоструващи антибиотици за лежащо болните и излишно създадената от Баташки т.нар. червена табела, в която само за крайно нуждаещи се се  изписват трета и четвърта генерация антибиотици?
Това е пълен абсуррд!
Господин Министър,  Както Вие, Господин Гайдарски, така и Госпожа Масларова,а и някои други господа-министри си признайте Вашата немощ и си поддайте достойно оставките! Такива като Вас и  някои други подлагат българския народ на жалко съществуване! Това е престъпление спрямо цялата ни нация!

# 1
  • Някъде
  • Мнения: 199
Думата "възмутена" е направо много малка за да покаже какво точно мисля и чувствам по този въпрос! Sick

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт