Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Монтана

Мнения: 162
бях пуснала една тема преди няколко дни и стана на въпрос за гювечето... йенската тенджера няма ли да свърши същата работа?
Цитирай

Torrevieja,España

Мнения: 1 505
Ами аз като нямам гюве4 и готвя в иена и пакстават вкусни гозбите ми.
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Използвам йена като заместител на обикновена тава, докато в глинен гювеч правя ядене, което има нужда от дълго и бавно готвене.
Цитирай

Монтана

Мнения: 162
благодаря за отговорите Smile
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Има разлика в полза на гювеча.  Smile Иначе ще стане и в йенска, да.  Peace
Цитирай

с/у ОколоМръсТното

Мнения: 18 614
Има разлика в полза на гювеча.  Smile Иначе ще стане и в йенска, да.  Peace

мдам. По-вкусничко е в гювеча.
Цитирай

Хасково

Мнения: 816
Според мен би имало разлика ако гювеч не е глечосан /това лаково покритие отгоре/.
Иначе яденето става еднакво вкусно и в двете!
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Да,става вкусно и в двете,но глинения съд добавя още един прекрасен вкус на ястията сготвени в него.Има разлика!   bouquet
Цитирай


Мнения: 389
Има ястия, при които йената не може да замести гювеча! Според мен в едно домакинство трябва да има и гювеч и йенска тенджера! Най-простият пример е боб в гювеч, в йена не може да стане!
Цитирай

София

Мнения: 27
Гювеча приема повече топлина и я предава равномерно навътри - затова е по-подходящ за готвене "на бавен огън"...
Йената изстива пък по-бързо - по-добра е за лазаня например...
Цитирай


Мнения: 655
според мене вкусът,който се получава в гювечето не може да се сравни с това в иена,просто някак си е по-ароматно когато е в гювече Smile
Цитирай

София - най-после у дома :)

Мнения: 679
В гювеч определено стават по-вкусни манджите  Peace Но поради липсата на голям гювеч, готвя в йената, пак си хапваме с удоволствие да ви кажа  Mr. Green
Цитирай

под ореха

Мнения: 533
Храната приготвена в гювеч е на светлинни години от направената в  иена.
Йената е девети  братовчед на негледжосаните калени съдове.
Цитирай

Монтана

Мнения: 162
благодаря на всички за мнението, аз вече сготвих в йена и беше доста вкусно Smile
Цитирай

София

Мнения: 1 477
Според мен разликата е вьв вида ястие.Например една капама или боб пасва повече в гювеч с капак.Пиле сьс сметана и топено сирене и т.н.в йена.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.