Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Клюкарник
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора

София

Мнения: 122
моля ви помогнете ми
Цитирай

София

Мнения: 26 041
май беше сметана
Цитирай

София

Мнения: 122
благодаря, ама онази течната сметана ли или  битата сметана.
Цитирай


Мнения: 4 923
мъж ми каза - сметана, пак според него - бита.
Цитирай


Мнения: 5 765
сметана май заквасена... но със сигурност сметана.
бррр, прилича  на масло бе
Цитирай


Мнения: 5 267
краве масло Peace
Цитирай


Мнения: 4 923
Отивам да му кажа и на моя какво е "сливочное масло".
Цитирай

София

Мнения: 26 041
вярно, може да е масло
Цитирай

в тълпата

Мнения: 2 563

Масло е, ама не ми е много ясно как се прави. Ще питам мъжа си после.
Цитирай


Мнения: 491
Чичико Гугъл каза това:
-"Сливочное масло издавна пользуется славой лучшего пищевого жира и эта слава его заслуженная. Оно обладает приятным вкусом и ароматом. Сливочное масло - это концентрат молочного жира, изготовленный из сливок, которые подвергаются сбиванию. Вот его химический состав: не менее 82,5 процента жира, 16 процентов воды, небольшое количество белков, минеральные соли и витамины."
-"Организация на постоянной основе реализует оптом со склада в Москве сливочное и шоколадное масло, а так же сливочные спреды (спред - смесь молочных и растительных жиров) из высококачественных сливок и отборных растительных жиров."
Цитирай


Мнения: 7 473
Масло е, не сметана  Wink

Цитирай

София

Мнения: 1 435
Сливочное масло е най-обикновено масло.
Подквасената сметана се нарича сметана, а неподквасената - сливки.

Масло се приготвя от сливките чрез разбиване. Може да сте забелязали, ако разбивате сметана Президент (мисля, че е единствената животинска сметана на пазара), че ако прекалите с разбиването, сместа започва да става по-гъста и мазна. При по-продължително разбиване си се получава масло.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Не вярваш на моя превод май, а?  Laughing
Цитирай

София

Мнения: 122
Напротив, вярвам ти  първо тук пуснах питането, след това се сетих,че не е тук мястото..
и така благодаря на всички, за помоща
Цитирай

Варна

Мнения: 6 761
сметана май заквасена... но със сигурност сметана.



Много ме учудват подобни категорични отговори.   ooooh!

Аз като не съм сигурна в нещо си, си мълча поне.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора