«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-55 от 55 отговора

у дълбоката провинци€

ћнени€: 82
—веки ми  € донесе да € сготв€ на малката и като € попитах как да € приготв€ ми предлага нещо от рода на брашнена каша с пасирана коприва и нещо не ми вдъхва доверие!јйде помагайте вие!!!!
÷итирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

ћнени€: 6 555
като спанак  Peace
на супа, на €хни€, с ориз, с €йца....

има тема за спанака виж там за идеи.
аз най-обичам на супа  Smile
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 994
 рем супа,ако е за детенце.»наче аз специално коприва €м само на салата....  Peace
”мирам за копривена салата!!!
÷итирай

—тара «агора

ћнени€: 122
като спанак  Peace
на супа, на €хни€, с ориз, с €йца....

има тема за спанака виж там за идеи.
аз най-обичам на супа  Smile
јз € приготв€м също като спанак или лапад, с ориз. ћного € обичаме и малката € €де, батко и се мръщи малко повече. Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 498
јз € готв€ така:
—вар€вам копривата ,отдел€м € от водата и € пасирам.¬ъв водата,където е вр€ла копривата добав€м ориз,н€колко скилидки чесън нар€зани на ситно....остав€м да ври...после добав€м натрошено сирене и чуквам едно €йце вътре бъркайки/да се пресече/.ѕрибав€м пасираната коприва и остав€м пак малко да покъкри.—лед това сгъст€вам до желаната от мен степен с брашно,разтворено в студена вода и пак малко да покъкри.ƒобав€м масло на финала и махам от огън€. оличества не мога да дам,защото винаги готв€ на око и н€мам предства от грамажи...всичко според искани€та ти.јко искаш да е по-гъсто може да сложиш повечко ориз примерно.ѕри мен става като €хни€. Peace
÷итирай

¬арна

ћнени€: 1 595
јз € прав€ само на супа.  акто се прави супа от спанак.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 27
—поред мен да не се вари повече от 5 минути - става много мека и си губи вкуса...
÷итирай

—офи€

ћнени€: 602
јз € прав€ на каша със сирене и €йца, както баба ми ме е учила. «а мен н€ма по-вкусна от нейната коприва Love “очно днес си взех и ще € готв€ за довечера - като стане, ще € покажа и ще напиша рецептата Peace
÷итирай


ћнени€: 506
аз предлагам на кюфтета,намерих скоро рецептата в една книжка и от тогава през вечер си прав€:
,500гр коприва/попарена,изцедена и нар€зана/
2€йца
1филийка накиснат и изстискан хл€б
2,3 скилидки чесън
кашкавал
малко масло
от тези неща се прави смес и се прав€т кюфтета,които се овалват в брашно и хоп в тигана.јз сервирах с лъжица кисело мл€ко,а и кашкавала е от мен не по рецепта Peace
÷итирай


ћнени€: 1 847
—упичка ми е любима.
яла съм подобни на кюфтенцата на €намед.
яла съм и кюфтенца с картофи и коприва.–ецепта незнам, но много ми харесаха.јз съм си зелено€дно по принцип...  Whistling
÷итирай


ћнени€: 7 473

http://www.receptite.com/recepta.php?r=3965

http://www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/Obshta_kuhnia/Deserti/ … a_Momcnilovci.htm

http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.796.html

http://gotvarstvo.georgievi.net/a/kasha_kopriva
÷итирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

ћнени€: 6 555
току що направих раз€дка от коприва, стана много вкусна.

ок. 50 гр.коприва (€ измих и попарих, после изцедих добре,накълцах на на много ситно )
                               (ако е повече може и да се пасира, но мо€та беше малко)
50 гр. извара,
малко сол, черен пипер и на ситно орехи.

стана много вкусно Wink
÷итирай


ћнени€: 1 847
току що направих раз€дка от коприва, стана много вкусна.

ок. 50 гр.коприва (€ измих и попарих, после изцедих добре,накълцах на на много ситно )
                               (ако е повече може и да се пасира, но мо€та беше малко)
50 гр. извара,
малко сол, черен пипер и на ситно орехи.

стана много вкусно Wink

«а колко човека е това  newsm78
„е като гледам н€ма да ми стигне  Blush
÷итирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

ћнени€: 6 555


«а колко човека е това  newsm78
„е като гледам н€ма да ми стигне  Blush

ми за мен бе  Blush
на филийка го мажа, повече коприва не намерих, какво да прав€  newsm78
÷итирай

до езерото

ћнени€: 134
јко е за детенцето не рискувай дай му да опита от това което си наготвила но не го насилвай Naughty
÷итирай


ћнени€: 1 802
—амо на супа € €дем у дома.  Peace ћного обичам
÷итирай

Popovo, Bulgaria

ћнени€: 457
Ўницели
ѕопарвам копривата и € нар€звам на дребно.
–азбивам кофичка кисело мл€ко с 2-3 €йца, прибав€м брашно до гъстота малко по - гъста от палачинковата, 1/2 ч.л. хлебна сода, сол на вкус и прибав€м копривата. ¬земам с лъжица и пържа в сгорещено олио.
“ака всички в къщи € хапват. »наче аз € обичам и на супа и с ориз.

—алата
ѕопарена и нар€зана коприва се обърква с олио, оцет, счукан чесън и шепа счукани орехи. ћоже да се полее с кисело мл€ко.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 994

—алата
ѕопарена и нар€зана коприва се обърква с олио, оцет, счукан чесън и шепа счукани орехи. ћоже да се полее с кисело мл€ко.

ћо€та салата никой не € знае,защото се прави от сурова коприва  35  35  35
 
 опривата се измива,отцежда се водата и се посол€ва.ќстав€ се за 15 мин.,след което се стрива с ръце(за да се претри€т жилещите влакна).ѕонеже вече е сто€ла със солта не жили по ръцете.ѕретритата коприва се нар€зва и се овкус€ва с лимонов сок и зехтин(може олио и оцет).”ћ»–јћ за такава салата!ћного е полезна,вкусна и нищо не се губи от витамините,защото не е имало термична обработка....
÷итирай

Popovo, Bulgaria

ћнени€: 457

—алата
ѕопарена и нар€зана коприва се обърква с олио, оцет, счукан чесън и шепа счукани орехи. ћоже да се полее с кисело мл€ко.

ћо€та салата никой не € знае,защото се прави от сурова коприва  35  35  35
 
 опривата се измива,отцежда се водата и се посол€ва.ќстав€ се за 15 мин.,след което се стрива с ръце(за да се претри€т жилещите влакна).ѕонеже вече е сто€ла със солта не жили по ръцете.ѕретритата коприва се нар€зва и се овкус€ва с лимонов сок и зехтин(може олио и оцет).”ћ»–јћ за такава салата!ћного е полезна,вкусна и нищо не се губи от витамините,защото не е имало термична обработка....
не ти ли пари на езика...
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 994

—алата
ѕопарена и нар€зана коприва се обърква с олио, оцет, счукан чесън и шепа счукани орехи. ћоже да се полее с кисело мл€ко.

ћо€та салата никой не € знае,защото се прави от сурова коприва  35  35  35
 
 опривата се измива,отцежда се водата и се посол€ва.ќстав€ се за 15 мин.,след което се стрива с ръце(за да се претри€т жилещите влакна).ѕонеже вече е сто€ла със солта не жили по ръцете.ѕретритата коприва се нар€зва и се овкус€ва с лимонов сок и зехтин(може олио и оцет).”ћ»–јћ за такава салата!ћного е полезна,вкусна и нищо не се губи от витамините,защото не е имало термична обработка....
не ти ли пари на езика...
Ќали е претрита със сол(претриването става между дланите на ръцете)...Ќе пари изобщо.јз затова € написах ,защото почти б€х сигурна,че никой не предполага,че може да се направи салата и от сурова коприва.ј вкуса е уникален!!!
÷итирай


ћнени€: 2 051
ћного ме заинтригува та€ салата от сурова коприва  newsm12  ўе тр€бва да € изпробваме.

јз пък прав€ копривата само на фурна. ѕробвала съм с ориз, но малко й се губи вкуса с ориза.
ћо€та рецепта е следната :
≈дна средно гол€ма найлонова торбичка коприва. »змива се.
«апържвам глава лук, малко червен пипер и добав€м 2-3 чаши вода.  ато заври, пускам копривата. 
—варената коприва вад€ в тава и нар€звам с нож.  ъм бульона, в който е вр€ла прибав€м чаша пр€сно мл€ко, 2-3 €йца и 2-3 лъжици брашно. јко бульона ви се стори прекалено много, сложете част от него. “ака получената смес залейте върху нар€заната коприва в тавата. —ложете малко сол и чаша натрошено сирене.  » слагате да печете в загр€тата фурна, докато се стегне е запече хубавичко отгоре.   chef
ƒобре е да се сервира студено с кисело мл€ко.

ƒобър апетит!  1dating
÷итирай

у дълбоката провинци€

ћнени€: 82
ћного ви благодар€ за рецептите.Ќа об€д като легне малката ще запретна ръкави и после ще пиша!
÷итирай


ћнени€: 2 051
”спех!
 аквото и да избереш!  Smile
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 994
ћного ме заинтригува та€ салата от сурова коприва  newsm12  ўе тр€бва да € изпробваме.


ƒа,н€ма да сбъркате!»мам много при€тели,колеги,познати,които вече са влюбени в та€ салата.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 909
—нощи си сготвих копривена каша, аз поне така € обичам с €йчице, сирене и чесънче. Ѕез чесън не може Laughing
“а ако б€х вид€ла TheNMaster  какво си написала, със сигурност щ€х да пробвам, ама днес вече н€ма коприва ooooh!
ƒано пак се разходим из н€кои баири, та да си понабера и см€там да пробвам, но това дето казваш за заливането с лимон и зехтин, см€там да разджуркам в т€х и малко чесън смачкан с преса и така като дресинг да го зале€. »ли н€ма да му отива чесън? newsm78
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 994
“а ако б€х вид€ла TheNMaster  какво си написала, със сигурност щ€х да пробвам, ама днес вече н€ма коприва ooooh!
ƒано пак се разходим из н€кои баири, та да си понабера и см€там да пробвам, но това дето казваш за заливането с лимон и зехтин, см€там да разджуркам в т€х и малко чесън смачкан с преса и така като дресинг да го зале€. »ли н€ма да му отива чесън? newsm78
Aаа що да не му отива.ўом обичате....јз на коприва не слагам,за да мога да си усет€ вкуса по-добре,но всеки може да си овкуси салатката както му харесва.  bouquet
÷итирай

–усе

ћнени€: 2 346
ќбожавам € с ориз
÷итирай

неустановено

ћнени€: 14 747
ќбожавам € с ориз

јз също. Ќа фурна, мммм.
ѕравим € и на супа.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 602

 ћо€та салата никой не € знае,защото се прави от сурова коприва  35  35  35
 
 опривата се измива,отцежда се водата и се посол€ва.ќстав€ се за 15 мин.,след което се стрива с ръце(за да се претри€т жилещите влакна).ѕонеже вече е сто€ла със солта не жили по ръцете.ѕретритата коприва се нар€зва и се овкус€ва с лимонов сок и зехтин(може олио и оцет).”ћ»–јћ за такава салата!ћного е полезна,вкусна и нищо не се губи от витамините,защото не е имало термична обработка....

TheNMaster , сигурна ли си, че така всичко жилещо и парещо се неутрализира? ћного харесвам аромата на суровата коприва, но имам алерги€ от "ужилването" й и само да се докосна, пламвам ц€лата / огато приготв€м коприва, си слагам ръкавици до лактите.... Confused/
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 994

 ћо€та салата никой не € знае,защото се прави от сурова коприва  35  35  35
 
 опривата се измива,отцежда се водата и се посол€ва.ќстав€ се за 15 мин.,след което се стрива с ръце(за да се претри€т жилещите влакна).ѕонеже вече е сто€ла със солта не жили по ръцете.ѕретритата коприва се нар€зва и се овкус€ва с лимонов сок и зехтин(може олио и оцет).”ћ»–јћ за такава салата!ћного е полезна,вкусна и нищо не се губи от витамините,защото не е имало термична обработка....

TheNMaster , сигурна ли си, че така всичко жилещо и парещо се неутрализира? ћного харесвам аромата на суровата коприва, но имам алерги€ от "ужилването" й и само да се докосна, пламвам ц€лата / огато приготв€м коприва, си слагам ръкавици до лактите.... Confused/
ƒа,÷еце,когато се претрие със сол през ръцете н€ма никакъв проблем.“ези жилещите власинки изчезват(смачкават се) и салата става божествена.Ќе жили изобщо(то иначе как ще се €де?)
÷итирай

у дълбоката провинци€

ћнени€: 82
Ќаправих раз€дката с коприва,а отделих малко и запеках със ориз!ћъжо си дойде на об€д и омете всичко!Ѕлагодар€ на всички за идейте! chef bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 816
Ќикой не е написал кашата на мо€та баба.
“€ си има и малко смешна истори€, защото свекървата не искала да казва ц€лата рецепта, а майка ми всеки път все не усп€вала да € направи така вкусна и всеки път свекървата  допълвала "“и €йчице слагаш ли, щото аз сл€гам... “и млечице слагаш ли, щото аз слагам...."
“а не знам след колко опита се получила и ц€лата рецепта:

 опривата се попарва, накълцва на дребно, слага се в олио и две лъжици брашно, запържва се до златисто. после се залива постепенно с вода и се прави на каша, слага се и пр€сно мл€ко (аз на око го слагам, поне една каф€на чаша), кашата се бърка да поври малко и се чуп€т едно, две €йца. —ипва се в чинийки и се поръсва с настъргани орехи. Ќа мен лично кашата не ми е вкусна без орехите, мъжът ми не ги харесва, та въпрос на вкус...
÷итирай


ћнени€: 924
—алатата € прав€ така:
ѕочистените листенца на копривата се начукват в хаванче (аз ползвам едно дървено за целта). ѕрехвърл€м в салатиерата, а в хаванчето счуквам чесън, после и орехи. —лагам сол на вкус и цедено кисело мл€ко, след като разбъркам добав€м и малко зехтин. –азърквам и поднас€м - из€жда се много бързо Mr. Green
÷итирай

Ќ€къде на път....

ћнени€: 9 540
 ашичка или пък с оризче на фурна!  Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 537
 опривата € прав€ обикновенно по два начина.≈дини€ е на супа -задушавам ситно нар€зан лук и морковчета, добав€м ситно нар€заната предварително кипната коприва, доливам бульонче зеленчуково или пилешко, ориз/става и с фиде/Ќакра€ застройвам със €йце+кисело мл€ко + сока от половин лимон.Ќачупвам и сиренце на око около 100-200 гр. ѕодправ€м с чер пипер.—тава супер.
ƒруги€ начин е пак така ,само,че на €хни€ с повече коприва ,без ориз обаче,повече сирене вътре.
ѕрочетох един вариант за раз€дка с извара, благодар€ за иде€та, ще го направ€ непременно Wink
÷итирай

в капчица роса

ћнени€: 800
ћесник от копривазамесва се тесто (брашно, ма€, олио,хладка водичка, капки оцет, лъжичка сол, щипка захар) ƒокато втасва тестото се задушава нар€заната коприва, с лук, гъбки, джоджен (и повечко да е), черен пипер, малко оризче, масло или олио. “естото се разт€га леко, на ръка или с точилка, полива се обилно с мазнина, слага се плънката и кращата се събират. ѕече се на умерена фурна. » е много вкусно, всички го харесват bowuu
÷итирай


ћнени€: 2 051
TheNMaster , снощи се пробвах да направ€ от тво€та салата. Ќаистина вкуса на пр€сната сурова коприва е страхотен, но момента с претриването никак не ми допадна.  олкото и да € държах със сол, т€ продължаваше да си пари. ÷€ла вечер ме бол€ха ръцете.  ooooh! ћоже би е късно за въпроса, но доколкото разбрах  с голи ръце ставаше дума...  newsm78
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 994
TheNMaster , снощи се пробвах да направ€ от тво€та салата. Ќаистина вкуса на пр€сната сурова коприва е страхотен, но момента с претриването никак не ми допадна.  олкото и да € държах със сол, т€ продължаваше да си пари. ÷€ла вечер ме бол€ха ръцете.  ooooh! ћоже би е късно за въпроса, но доколкото разбрах  с голи ръце ставаше дума...  newsm78
ќооо горкичкото  Sad  огато е млада копривата € претривам с ръце.»наче слагам ръкавици и после н€ма проблеми.—ега поне  си си направила лечение против ревматизъм..... ooooh!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 803
не ми харесва на супа  и каша, единствено на салата и панирана, без да се вари.
÷итирай


ћнени€: 2 051
не ми харесва на супа  и каша, единствено на салата и панирана, без да се вари.

ѕанирана??? ƒай рецепта, де!  Smile
÷итирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

ћнени€: 6 555

ѕанирана??? ƒай рецепта, де!  Smile

правиш паста патафри (€йце, бира, брашно), взимаш едно връхче коприва, топваш го в пането и после в сгорещена мазнина... и така всички...

на мен ми става много мазно и се губи вкуса на копривата.
гледах скоро и рецепта за шницели от коприва, но аз € предпочитам задушена или варена, отколкото пържена  Wink
÷итирай


ћнени€: 2 051
» аз си мисл€, че ще е мазно.
ѕо принцип изб€гвам да пържа и панирам често.
Ќо не б€х чувала за панирана коприва!  Thinking
÷итирай

¬арна

ћнени€: 484
» аз си мисл€, че ще е мазно.
ѕо принцип изб€гвам да пържа и панирам често.
Ќо не б€х чувала за панирана коприва!  Thinking

ѕанираната коприва е страшно мезе за бира. Ќе става толкова мазна, ако се сложи върху салфетка да попие малко мазнината. «а мен задължително е още топла да се хапва, иначе си губи вкуса.
Ќаистина обаче, вкусът на копривата почти не се усеща, когато е панирана.
÷итирай


ћнени€: 506
Ўницели
ѕопарвам копривата и € нар€звам на дребно.
–азбивам кофичка кисело мл€ко с 2-3 €йца, прибав€м брашно до гъстота малко по - гъста от палачинковата, 1/2 ч.л. хлебна сода, сол на вкус и прибав€м копривата. ¬земам с лъжица и пържа в сгорещено олио.




аз пробвах шницелите,станах вкусни,но тези които останаха най-отдолу б€ха супер мазни  и ги изхвърлих,може би тр€бва да се слагат на салфетка.ƒобавих и чесън,защото коприва и кис.мл€ко не върв€т без чесън Laughing
÷итирай

—офи€

ћнени€: 803
рецептата е на Kalinkata, от тогава само така € приготв€м, става много вкусна, после € режа като парчета за торта, и така е по- лесно вместо вс€ко стръкче поотделно да се панира. “о по-скоро не е точно панирана, ами повече прилича на омлет   newsm78, панировка и коприва в едно. Ќо гледам копривата да е повече отколкото панировката, че много "тестено" седи н€как си.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182977.0

÷итирай


ћнени€: 7 524
рецептата е на Kalinkata, от тогава само така € приготв€м, става много вкусна, после € режа като парчета за торта, и така е по- лесно вместо вс€ко стръкче поотделно да се панира. “о по-скоро не е точно панирана, ами повече прилича на омлет   newsm78, панировка и коприва в едно. Ќо гледам копривата да е повече отколкото панировката, че много "тестено" седи н€как си.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182977.0

sillsav, благодар€, че ме подсети за рецептата на Kalinkata, наистина става бързо, лесно и вкусно! ўе € направ€ за вечер€! bouquet
÷итирай


ћнени€: 7 524
“олкова вкусно, че още един такъв омлет можех да омахам. Embarassed ѕо рецептата на Kalinkata, загънат със сирене вътре и кисело мл€ко. √ол€ма вкусоти€!  bouquet bouquet bouquet на Kalinkata и  sillsav, че ме подсети! Very Happy

÷итирай

Ќ€къде на път....

ћнени€: 9 540
labrex, пак се из€ви отлично!  Peace
÷итирай


ћнени€: 507
» аз прав€ салата от сурова коприва, но използвам кухненски€ робот - измивам копривата, сипвам € в робота и за 1 минута е накълцана на мнооооого ситно. —лед това € разбърквам или с катък или със заквасена сметана, като задължително добав€м счукан чесън и смлени орехи.
ƒруг вариант на салата със сурова коприва (също ситно смл€на) е като € добав€ към картофена салата.
ћоже и да се овкуси само със сол, оцет и олио и нар€зан на ситно лук или счукан чесън.
÷итирай

Sofia

ћнени€: 1 949
ƒа напиша и аз мо€та любима копривена каша:

ок.100-150г корпива
1ч.ч. счукани орехи
лук
1 зр€л домат
сол
червен пипер
олио или зехтин
вода

 опривата се попарва с вода, след което се накълцва на ситно.
ќрехите и лукът се запържват в мазнината заедно с червени€ пипер.
ѕрибав€ се копривата и се сипва вода до гъстотата на каша.
—лед като поври малко на слаб огън се слага настърган (пасиран) домат.

јко се наложи, може да се сгъсти с брашно.

 Hug


÷итирай

BG

ћнени€: 1 666
супа от коприва
друг вариант е да си направиш зелник - баница с различни зелении
÷итирай


ћнени€: 7 524

–уло с коприва

“естото е по рецептата на „ервено¬инце   , а плънката -  от леко задушени ситно нар€зана глава лук, рендосан морков и коприва.  ъм т€х прибавих €йца, разбити с  пр€сно мл€ко и малко брашно + сирене и джоджен. ѕолучи се вкусоти€!

÷итирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

ћнени€: 6 555
родопски клин със коприва, сирене и марокански кус-кус

корите направих от пълнозърнесто брашно със слънчоглед, затова са по-тъмни  Peace
÷итирай


ћнени€: 936
ƒнес правих копривена супа с пресен лук, ориз и подправки. ћалки€т даже много € хареса и из€де 2 купи4ки, добавих му и кисело мл€ко.
Ќамерих рецепта на «вездев за таратор с коприва и см€там утре да € изпробвам. ѕрави се както класически€т таратор, само копривата е предварително попарена, и тогава се реже. ј орехите предварително се запи4ат според тази рецепта.
Ќепремено ще опитам и салатата със сурова коприва, звучи много вкусно. bouquet
÷итирай


ћнени€: 2 187
ƒосега само каша б€х правила от коприва, днес направих шницелите на jessif, благодар€ за рецептата  bouquet , добре се получиха, за сина ми и мен беше супер вечер€. ≈, мъжът ми се върна от тенис озвер€л от глад и след шницелите се наложи да си до€жда с наденички, но това е друг въпрос Smile
Ќаправих ги със сосче с кисело мл€ко, чесън, копър и орехи, добре се съчетаха.




ћоите са силно зелени, защото копривата € пасирах. «абравих да кажа, че ги пържих със съвсем малко мазнина в тефлонов тиган, не станаха мазни.
÷итирай

из дебрите на имагинерните стойности

ћнени€: 463
ћо€та салата никой не € знае,защото се прави от сурова коприва  35  35  35
  опривата се измива,отцежда се водата и се посол€ва.ќстав€ се за 15 мин.,след което се стрива с ръце(за да се претри€т жилещите влакна).ѕонеже вече е сто€ла със солта не жили по ръцете.ѕретритата коприва се нар€зва и се овкус€ва с лимонов сок и зехтин(може олио и оцет).”ћ»–јћ за такава салата!ћного е полезна,вкусна и нищо не се губи от витамините,защото не е имало термична обработка....
ќооо знам €, и аз така € обичам, но прибав€м и нар€зан пресен лук и става страхотна.
ѕравила съм € и с домати и пак е много вкусна и н€ма начин да "пари".
„естно суровата е много по-вкусна от сготвената според мен Wink
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-55 от 55 отговора