Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 18 март 2008, 10:33 ч.

Мостово, Родопите, съвети!

  • 3 246
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 413
Здравейте, момичета! В духа на евроинтеграцията от години се уча да планирам лятната си ваканция месеци предварително, така си давам време и възможност да избера наистина хубави места.

Миналата година изневерих на Родопите в полза на Хисаря и лечебната минерална вода, но тази година връщане няма. Отивам при любимата планина!

Решила съм да видим първо Белинташ! Ясно е, че ще е Мостово - Къщите или другото хотелче на Чотров. За съжаление някой ми беше казал, че в селото нямало къде да се яде!?Моля ви, кажете как стои въпроса с манджите.

След 1-2 дни в Белинташ, смятам да посетим www.hotelrodopa.com. Ходил ли е някой! имам нужда от лични впечатления!

Накрая може би ще отскочим до http://arda-veselatakashta.xqtr.dxbg.com
Стигал ли е някой до това село?

Ако има желаещи за компания, ще се радвам да се присъедините!  bouquet

Благодаря ви предварително!

# 1
  • В полето, под тепето.
  • Мнения: 894
Сега видях темата! Спонтанно тръгнахме за Мостово преди две седмици. Понеже нямахме информация се набутахме в самото село. После по табелите стигнахме до Старите къщи- на паркинга нямаше място за колата. Разгледахме набързо имаше и заведение в което никой не ни обърна внимание. Трите  големи  и единствени маси бяха заети от големи компании. Останах с впечатление ,че ако си семейно, без компания може и да не намериш място къде да седнеш.
Водени от глада и хвалбите тръгнахме да търсим хотелчето на Чотров. Пътя ставаше все по лош и все не стигахме тази махала. Та хотелчето е една обикновенна къща в някакъв дол до който е невъзможно да се сетигне с кола , която не е джип. Пътят е стръмен и на чакъл и имах чуството че ще си потрошим колата. Стигнаме на стотина метра от къщата / там свършва пътя/и се отказахме да слизаме пеша до нея. Нямаше вид на хотелче и  на място където може да хапнеш. После пътя до Белинташ - отклонението започваше с тесен и кален път и тръгнахме пеша. После видяхме, че може да се стигне и по нагоре с колата.
Може би афектирана от пътните премеждия и незнаието, че Мостово са няколко доста отдалечени една от друга махали, не можах да се наслядя на феномена . Беше неделя,  пълно с хора и доста шумно, а знам че е място за релакс и  медитация .
Та така гладни и поизнервени обядвахме в 17 часа в Асеновград.
Иначе мястото е чудно!
Има и още едно вилно селище "Сабазий ", но гледайки пътя се отказахме да стигнем до него.

Дано съм била полезна и си изкарате чудесно Peace

# 2
  • Мнения: 413
Ооо, много ти благодаря! Супер ми беше полезно! Laughing
Значи с две думи - в Мостово не е за гладни двойки, когато не са част от големи компании hahaha
Значи ще търся други варианти!

# 3
  • Мнения: 113
на старите къщи бяхме за втори път и беше супер! тотален релакс...имаше една голяма компания, но имаше място за всички... в механата бяха пак мнг любезни...минусът беше, че по едно време имаше авария и нямахме вода един ден.. но това не ни попречи на почивката.. при първа възможност сме пак там!

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт