Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 март 2008, 09:52 ч.

Търся мнения за д-рМаджаров АГ-Варна

  • 425
  • 1
  •   1
Отговори
Предстой ми раждане с цезарово сечение във Варна при док.Маджаров.Изчетох всички форуми за доктори о Варна но не намирам никаква информация за него.Ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне с мнението си за него като специалист.Благодаря предварително  Simple Smile

# 1
  • София
  • Мнения: 142
До
Комисията по петиции към Европейския парламент
Уважаема/и госпожо/господине:
Като граждани  на страна от  Европейския съюз, Ви призоваваме за Вашата лична намеса и за защита на гражданите на Република България срещу  посегателства над националното природното богатство на държавата.
Драстичните нарушения,  които се извършват на цялата територия на Република България,  са свързани пряко и законово с дейността и отговорностите на Министерство на земеделието и продоволствието и Българската изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА).
Въпреки активността на гражданите и нетърпимостта на цялото общество към беззаконието,  подкрепено с  факти предоставяни от любители на риболовния спорт и природата, екозащитници, организации свързани с опазването на околната среда и други заинтересовани , се поставя под въпрос  европейския път на устойчиво развитие на региона. 
В тази връзка ви молим за съдействие и оказване на спешна помощ  по законен ред.
Ние желаем  поправка и контрол върху  ЗАКОНA ЗА РИБАРСТВОТО И АКВА КУЛТУРИТЕ  (като се вземат впредвид предложенията и решенията,  изисквани от граждански и обществени организации  и прилагането му  на територията на РБ. 
Това са обекти като (езера, язовири, реки, водно хранилища, блата и резервати ) ползвани за любителски риболов и туризъм.
1.   Молим  за вашето съдействие, да бъдат предоставени на  Министерство на земеделието и продоволствието, също  и  Министерство на околната среда и водите,  европейски програми за решаване на проблемните области,  както и сроково обвързване на институциите за справяне с поетите ангажименти като европейска държава.  Задължителна е и държавна ангажираност за подръжката на речните  корита, разнообразието на биологичните видове по българските водоеми и природни паркове.
2.   Молим  за вашето съдействие, и налагане на принудителен  контрол на  ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ  и конкретно върху разпространението на незаконно придобит  улов с цел продажба в магазинната мрежа,  чрез престъпни способи.
В  Република България съществуват  широко разпространени деяния (престъпления) като бракониерството в неговиде изрудливи под форми състоящи се в (обезрибяване чрез  незаконни мрежи, химикали, зривни материали ,   еко замърсяванията от промишлени  частни и държавни производствени мощности.  Нужно е да се криминализират законово  нарушенията за да има възможност, Министерство на вътрешните работи и неговите служители да работят по случаите на посегателство и унищожаване на държавната и частна собственост. 
За да има ефективни наказателни присъди е необходимо горе изложените институции да приемат по отговорна политическа и Европейска практика.
С уважение:

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт