Днес ходих на лекар и ми изписаха Зиртек и Гело ... Лекарката каза че Зиртека го изписват на млади кърмачки, так че за мен не е проблем. Детето ми е на 1 г.8м. Гледах в нета за листовките и на други лекарства, но не успях нищо да намеря.
   Някой може ли да ми каже дали е запознат по въпроса с противоалергичните лекарства. Кои са съвместими и кои не с кърменето. Преди 2-3 седмици пих Лорано, но кашлицата не намаля и съответно ми предписаха друго. Като се предполага, че най-вероятно имам алергия към домашен прах. Ако и от това не се оправя ще ида на  алерголог, казва педито.
    Също така сигурно трябва да отбележа ,че взимам още нещо като лекарство - фликсотид 50 спрей. Преди два месеца имах бронхит, пих аугментин ( съвместим с кърменето) Дишането се оправи, но кашлицата не изчезна, както се предполагаше и затова отидох при специалист по белодробни болести, който всъщност ми изписа фликсотида.
    Малко дълга история, но трябваше да я напиша за тези, които могат малко да ми помогнат. Някой преминал ли е през нещо подобно и как е постъпил  в името на детето  Grinning
    Ако не го кърмех въобще нямаше да се замислям да ги чета листовките и да пиша сега  Laughing
   Но цокача си е цокач и неще да се отбива  Laughing
   Благодаря предварително   bouquet