Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора

плевен

Мнения: 780
Някой правил ли е свинско с Маги за винен кебап. Споделете как го правите и вкусно ли е. На опаковката си пише, но все пак да питам.
Цитирай

София

Мнения: 4 676
Правила съм го , но честно казано стана ми тежко и изкуствено / за моя вкус / , но като цяло си е много добре и става бързо  Smile

Искам обаче да ти препоръчам виненият фикс на Пикантина  Peace Love не е истина колко добре се получи . Няколко пъти го правя и мои приятели не могат да повярват , че е с фикс  Hug
Няма толкова оцветители и става наистина върхът !
Цитирай

София - Рим и обратно

Мнения: 6 913
Не гледам дали е Пикантина или Маги, честно казано. Взимала съм два пъти и стана много вкусно. Само че аз слагам телешко месо, не свинско.
Цитирай

плевен

Мнения: 780
А някакви допълнителни подправки слагате ли - чесън, дафинов лист и др. И още нещо сосчето много ли е рядко?
Цитирай

София

Мнения: 4 676
Нищо друго не слагам . Фиксовете си придават необходимият вкус .
С този на Маги сосът се получава по - гъст .
Цитирай


Мнения: 4 496
Аз също съм правила винен кебап с Фикс-а на Маги. Не слагам допълнително подправки. Даже веднъж използвах пилешко месо, пак се получи вкусно. Гъстотата е нормална, нито много рядко, нито много гъсто. Но ще опитам и с този на Пикантина.
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Пробвала съм го, не е кой знае какво, няма да повторя. Не ми представлява трудност да си приготвя соса с вино, доматен сок и зеленчуци Wink.
Цитирай


Мнения: 824
Става и с бяла риба, мерлуза или хек, предварително сварена и обезкостена.
Но иначе съм съгласна с Marieta , че е по добре да си го направиш сама. Масрафът не кой знае какъв, а поне знаеш какво слагаш вътре.
Цитирай

София

Мнения: 453
На мен този на Пикантина много ми киселее и има вкус на нещо вкиснато. Даже като го пробвах първата ми реакция беше да видя до кога му е срокът на годност Sick
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Не ползвам. Предпочитам да си направя соса сама - много по-вкусно е!
Цитирай

плевен

Мнения: 780
Благодаря ви момичета з аотговорите. Така или иначе съм купила това чудо и довечера ще го пробвам. Утре ще пиша как е станало, мъжът ми е малко претенция относно яденето та не знам дали ще му хареса.
Цитирай

София

Мнения: 1 253
Аз го ползвам с пилешко месо, че става по-бързо, а времето е кът. Не добавям никакви подправки, само водата вместо 500 мл я намалявам на 400. 25 мин на котлона и е готово.
Естествено предварително запечатваш (запръжваш леко) месото в малко мазнина, за да остане сочно и да не блудкаво като варено пилешко.

Цитирай

София

Мнения: 3 268
Снощи го правих това ядене.Месото нарязах на парчета и сготвих до почти пълна гатавност,след това добавих фикса с около литър вода и оставих на котлона половин час за сгъстяване.Стана много вкусно.
Цитирай

плевен

Мнения: 780
Момичета да се похваля - вчера го сготвих това ядене и стана чудно. Естествено всичко се изчде.
Днес купих пилешки бутчета да опека и взех един фикс за кавърма. Мисля да го сваря отделно като сосче към бутчетата. Дано се хареса и това.
Цитирай

София

Мнения: 647
Само един път съм пробвала.Не е нещо което и сами можете да направите , а и честно казано не стана толкова бързо . Аз ли съм в заблуда или сосът за винен кебап трябва да е по-редичък ?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора