Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Русе

Мнения: 225
здравейте д-р Нивеа Бейби,
за втори пъ се допитвам до вас и се надявам пак да сте ни изключително полезна както досега за което отново благодаря сърдечно     bouquet
Въпроса ми е ,днес взех изследвнията на дъщеричката ми и показват следните стоиности :

MCV      64.0fL                                   80-97
MCH      20.8pg                                 26.0-32.0
MCHC    325g/L                                 310-360
левкоцити   10.9г/л                         4.0-10.8
еритроцити    5.2                            4.2-6.3
хемоглобин     108г/л                       120-180
хематокрит    0.333 л/л                   .350-.540
тромбоцити    549г.л                       140-440

урина седимент   2-3 еритр.кр.пик к-на
белтък в урина    отр
билирубин           отр
уробилиноген     неувеличен


личната й лекарка каза 4е не е много обезпокоителен резултата, но на 8м правихме за хемоглобин пак бе6е нисък, сега не се  едигнал много на 1,2м.
Дъщерями в момента е 12кг, доста си хапва на кухня сме и си изяжда вси4ко има апетит.Жизнена е скоро не е боледувала, досега не сме пили антибиотици, ако има зна4ение.Не съм и давала жълтъци, т.като ми се струва6е достатъ4но менюто от кухнята.
И последен въпрос по колко бабанана на ден мойе да изяжда 1 и половина много ли за6тото много няблягам натях  Rolling Eyes
благодаря предварително   bouquet
и ако искаме да пови6им хемоглобина чрез храната (жълтък, пастет,дроб и зелените зелен4уци) след колко месеца е удачно да се утрази покачването му,всмисъл ако сега по4нем да давам усърдно тези не6та, които биха довели до покачването след колко време да пусна новите изследвания на кръвта.
стана малко дълго за което се извинявам  Embarassed

« Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 14:17 от valentina_p »
Цитирай


Мнения: 5 760
Първо изследванията са в нормата , вярно за хемоглобина в долната граница. Ако кръвта е взета от пръстчето обикновенно се получават малко по-ниски резултати.
Добре е всеки ден към храната да има месо или жълтък, както и зеленчуци и плодове. Ако наблегнете на такъв тип хранене ефект ще има най-рано след 2 м.
Не мисля, че е необходимо да изследвата детето и да му причинявате болка doctor Щом е здраво и жизнено, храни се значи всичко е ОК! newsm32
Цитирай

Русе

Мнения: 225
Благодаря най-сърдечно за отговорите ви.Неочаквах събота да получа отговор   bouquet
желая ви от все сърце здраве и сили да помагате и занапред на бъдещите и настоящи майки,тъй като съм наясно с усилията, които ви коства това   bouquet
Още веднъж благодаря.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.