приготвя се сместа за целувки ,от хартия за печене се изрязват 5-6 бр. форми като сърце.
Върху първия лист хартия (целувчената смес се слага в шприц или в торбичка,което ви е по-удобно)със шприца се нанася внимателно около1см дебелина,покрая на изрязаното сърце,а после се прави решетка като при пайовете-получава се нещо като защриховано сърце-това е дъното на тортата.Върху следващите 3 листа хартия само очертавате контурите на листите със шприца-получават се 3 пръстенчета с форма на сърце.В зависимост от големината на фурната ви може да ги печете по 2 или 3 наведнъж(за микровълновата по 1 бр.).За най горен блат пак се прави сърце -решетка.След изпичането на блатовете те се подреждат така: за дъно се слага сърце -решетка,над него се нареждат сърцата-пръстенчета.Кухината ,която се получи се запълва с крем от сметана с пресни ягоди.Слага се второто сърце-решетка,маже се с крем съвсем леко и се нареждат пресни ягоди симетрично по решетката на целувчения блат.Пропорции за крема не мога да кажа ,тъй като го правя на око,според размера на изпеченото от це
лувките.