Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 18 отговора

През девет форума в десети

Мнения: 11 482
Боб по касапски
(стара народна рецепта)

Продукти: 1/2 кг боб (бял, шарен или черен, без значение)
2 пържоли
1 б. вино
подправки на вкус

Измивате и накисвате боба от предната вечер. На другия ден изхвърляте водата, наливате нова и почвате да го варите. Подправките са на вкус, аз препоръчвам олио, оцет, сол, захар, горчица, соев сос, кардамом, розмарин, джинджифил, 2-3 щипки марихуана за аромат.
Докато уври боба, начуквате хубаво пържолите, може да ги мариновате леко, но може и да ги оставите само на сол и черен пипер и ги мятате на скарата. Докато се изпекат пържолите, отваряте бутилката с вино, пълните чашите и запалвате свещите. Когато пържолите са готови, снемате боба от печката и го изхвърляте със замах, желателно е през прозореца.
Сервирате пържолите и сядате с милото на масата.
Да ви е сладко!   chef
Цитирай

София

Мнения: 5 000
ЧЕСТИТ 1- ВИ АПРИЛ ,Как'Сийке  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Цитирай


Мнения: 3 860
Ха ха
В първия момент се изумих!  Rolling Eyes
Страхотна първоаприлска рецепта!
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 709
Тоз' боб много го тачим в нашите семейство  smile3521 smile3501
Цитирай

Свищов

Мнения: 360
 newsm10  якоооо
Цитирай

Въпрос на гледна точка...

Мнения: 865
 35 бравос 35
Цитирай

в баира

Мнения: 861
И аз го правя така, само че изчаквам да загори хубаво боба.  smile3533
Цитирай

out of space

Мнения: 7 341
Днес Кака Сийка ме разби! На трета тема и се връзвам!

Направо ме е шубе да влезна в Красива мама  Laughing
Цитирай

София

Мнения: 2 211
И аз се хванах  Mr. Green
Цитирай


Мнения: 9 728
освен, че се хванах, даже яд ме хвана, че сега ще е някоя хубава рецепта, а пусто не мога да ям боб, после до Спешен център стигам... , но пържоли мога да ям... Mr. Green
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
 "2-3 щипки марихуана за аромат"
"снемате боба от печката и го изхвърляте със замах, желателно е през прозореца." smile3501 rotfImao
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
В първия момент си викам "то, бива буламачи, ама чак пък горчица, соев сос, кардамом, розмарин, джинджифил, после стигнах до марихуаната и загрях hahaha.

Честит 1-ви април!
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 435
Уф, как Сийке, голям буламач   Mr. Green
Аз го знам същото, но с наименованието боб по хайдушки. Само че там вместо 2 мижави пържолки, става дума за цяло чеверме и се хвърлят поне 5 води на боба, докато стане чевермето  Mr. Green
Мдам  Whistling
Цитирай

София

Мнения: 1 595
Камамбер и аз като теб го знам тоз боб.  35 35 35 Каза ми го една мацка докато играехме Хайдушкото хоро, то всъщност е Пайдушко, ама тя три месеце все хайдушко чувала, та бързо го прекръсти и ме просветли и в кулинарията  35 35 35
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Моя мъж много го обича тоя боб!  Flutter
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 18 отговора