Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 апр. 2008, 09:00 ч.
  • Преглеждания  1 943  Мнения  18  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 13 514
Боб по касапски
(стара народна рецепта)

Продукти: 1/2 кг боб (бял, шарен или черен, без значение)
2 пържоли
1 б. вино
подправки на вкус

Измивате и накисвате боба от предната вечер. На другия ден изхвърляте водата, наливате нова и почвате да го варите. Подправките са на вкус, аз препоръчвам олио, оцет, сол, захар, горчица, соев сос, кардамом, розмарин, джинджифил, 2-3 щипки марихуана за аромат.
Докато уври боба, начуквате хубаво пържолите, може да ги мариновате леко, но може и да ги оставите само на сол и черен пипер и ги мятате на скарата. Докато се изпекат пържолите, отваряте бутилката с вино, пълните чашите и запалвате свещите. Когато пържолите са готови, снемате боба от печката и го изхвърляте със замах, желателно е през прозореца.
Сервирате пържолите и сядате с милото на масата.
Да ви е сладко!   chef

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
ЧЕСТИТ 1- ВИ АПРИЛ ,Как'Сийке  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 2
  • Мнения: 4 266
Ха ха
В първия момент се изумих!  Rolling Eyes
Страхотна първоаприлска рецепта!

# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 712
Тоз' боб много го тачим в нашите семейство  smile3521 smile3501

# 4
  • Свищов
  • Мнения: 362
 newsm10  якоооо

# 5
  • Въпрос на гледна точка...
  • Мнения: 865
 Joy бравос Joy

# 6
  • в баира
  • Мнения: 861
И аз го правя така, само че изчаквам да загори хубаво боба.  smile3533

# 7
  • out of space
  • Мнения: 7 477
Днес Кака Сийка ме разби! На трета тема и се връзвам!

Направо ме е шубе да влезна в Красива мама  Laughing

# 8
  • София
  • Мнения: 2 211
И аз се хванах  Mr. Green

# 9
  • Мнения: 10 593
освен, че се хванах, даже яд ме хвана, че сега ще е някоя хубава рецепта, а пусто не мога да ям боб, после до Спешен център стигам... , но пържоли мога да ям... Mr. Green

# 10
  • uk-kent
  • Мнения: 577
 "2-3 щипки марихуана за аромат"
"снемате боба от печката и го изхвърляте със замах, желателно е през прозореца." smile3501 rotfImao

# 11
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
В първия момент си викам "то, бива буламачи, ама чак пък горчица, соев сос, кардамом, розмарин, джинджифил, после стигнах до марихуаната и загрях hahaha.

Честит 1-ви април!

# 12
  • weltweit
  • Мнения: 6 144
Уф, как Сийке, голям буламач   Mr. Green
Аз го знам същото, но с наименованието боб по хайдушки. Само че там вместо 2 мижави пържолки, става дума за цяло чеверме и се хвърлят поне 5 води на боба, докато стане чевермето  Mr. Green
Мдам  Whistling

# 13
  • София
  • Мнения: 1 614
Камамбер и аз като теб го знам тоз боб.  Joy Joy Joy Каза ми го една мацка докато играехме Хайдушкото хоро, то всъщност е Пайдушко, ама тя три месеце все хайдушко чувала, та бързо го прекръсти и ме просветли и в кулинарията  Joy Joy Joy

# 14
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
Моя мъж много го обича тоя боб!  Flutter

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт