Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 113
Здравейте! От няколко дни чета за тортите   chefи понеже не съм слагала досега покритие не мога да преценя кое е по лесно и добре. newsm78 Ще правя торта със Спондж Боб и ми трябва да покрия правоъгълна торта. Ще съм ви благодарна да ми разясните как стоят нещата с покритията.   bouquet
Цитирай


Мнения: 6 328
Ето тукИма много информация,която ще ти е от полза. Peace
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Марципанът е паста от бадеми, бяла и има тежък дъх на цианкалии. За дестка торта едва ли ще стане  Crazy
Фонданът е хрупкава захарна глазура.
Цитирай


Мнения: 1 821
Блонди Very Happy да не си станала брюнетка?
Кога имаш време за 12000 публикации, отличничка Laughing
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Готова моделираща маса, това е моят отговор, лесно се работи с нея, става ефектно и не е лоша на вкус.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.