Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 2 апр. 2008, 14:17 ч.
  • Преглеждания  1 614  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 113
Здравейте! От няколко дни чета за тортите   chefи понеже не съм слагала досега покритие не мога да преценя кое е по лесно и добре. newsm78 Ще правя торта със Спондж Боб и ми трябва да покрия правоъгълна торта. Ще съм ви благодарна да ми разясните как стоят нещата с покритията.   bouquet

Реклама
# 1
  • Мнения: 6 330
Ето тукИма много информация,която ще ти е от полза. Peace

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Марципанът е паста от бадеми, бяла и има тежък дъх на цианкалии. За дестка торта едва ли ще стане  Crazy
Фонданът е хрупкава захарна глазура.

# 3
  • Мнения: 2 020
Блонди Grinning да не си станала брюнетка?
Кога имаш време за 12000 публикации, отличничка Laughing

# 4
  • варненка от София
  • Мнения: 4 651
Готова моделираща маса, това е моят отговор, лесно се работи с нея, става ефектно и не е лоша на вкус.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт