Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 6 328
Меси се меко тесто с брашно,вода,мая и сол.Може да се сложи и яйце.
След като втаса няколко пъти се разточва и вътре се слагат разбити яйца и сирене.Навива се на руло и се реже на парчета,за да се получи нещо ей такова :


Ето го и изпечен :                              И парченце:
Цитирай


Мнения: 4 358
И аз правя такова нещо. Излапва се за отрицатерно време. Не знам как точно правиш тестото, но начина не редене е същия и като гледам крайния резултат точно като моя тутманик - много е вкусно мммммммммм да bowuu  chef
Цитирай


Мнения: 2 058
 smile3516 smile3513
Как огладнях .... имайте милост след 10  Crazy
Прекрасно изглежда  Peace
Цитирай


Мнения: 6 328
Айля,каква е разликата след 10? Laughing
Цитирай


Мнения: 2 058
Айля,каква е разликата след 10? Laughing

Уча до късно и винаги огладнявам, като ви гледам снимките, апетита ми се възбужда  Crazy Crazy Crazy
Цитирай


Мнения: 229
Страхотен е  Flutter.
Би ли споделила, колко брашно, вода и мая се слага  Smile.
Цитирай

София

Мнения: 2 211
И аз точа лиги  Love

Масълце не слагаш ли?
Цитирай


Мнения: 6 328
Масълце не слагаш ли?
Слагам,но съвсем  малко вътре в плънката. Peace

Би ли споделила, колко брашно, вода и мая се слага  Smile.
Брашно-по-малко от 1 кг,гледаш тестото да е по-меко.Вода-1 чаена чаша,леко хладка,мая-1/2 кубче.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.