Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 517
Моля помогнете със съвети и рецепти.
Цитирай

Italia

Мнения: 224
ето виж тук може нещо да ти хареса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241496.msg5594553
http://kitchenbg.com/view.php?rec=350
http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=recipe&id=201  Hug

Цитирай

София

Мнения: 2 211
Най - вкусно е когато е панирано.
Задължително се изкисва 2 часа във вода + 1л. оцет, за да се махне мирисът на амоняк. След това се осолява и се оставя поне 1/2 час да поеме солта. За панирането овалвам в галета и след това топвам в разбито яйце + малко бира. Панира се в много мазнина. Поднасям с лимон и задушени картофи с копър и чесън.
« Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 20:07 от tety »
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Нареждаш филетата в тава и заливаш със сос от кисело мляко, майонеза и кетчуп - равни части. Печеш 30-40 мин. и готово!  Peace
Става много вкусно!  Peace
Цитирай

София

Мнения: 110
След като го изкисна,  нареждам парчетата в тавичка намаслена добре и ги поръсвам с подправка за риба на Вегета. Слагам  малко водичка и мазнина.  chef
Цитирай


Мнения: 58
    
Накисвам филетата 2 часа във вода +  сок на 1 лимон. След това осолявам, слагам подправка за риба. И след 1 час метам на скарата.


Цитирай

Пловдив

Мнения: 481
След изкисването, осоляването и панирането както вече са писали други преди мен, слагам на салфетка, за да се отцеди излишната мазнина. Поднасям със сос от кисело мляко, счукан чесън и смлени орехови ядки (по много от двете, да стане като млечна салата). Ако сложиш и една бутилка хубаво бяло вино на масата, ще обереш точките  newsm10.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.