Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 апр. 2008, 09:44 ч.

Как да приготвя филе от акула?

  • 19 265
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 518
Моля помогнете със съвети и рецепти.

# 1
# 2
  • София
  • Мнения: 2 211
Най - вкусно е когато е панирано.
Задължително се изкисва 2 часа във вода + 1л. оцет, за да се махне мирисът на амоняк. След това се осолява и се оставя поне 1/2 час да поеме солта. За панирането овалвам в галета и след това топвам в разбито яйце + малко бира. Панира се в много мазнина. Поднасям с лимон и задушени картофи с копър и чесън.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 20:07 от tety

# 3
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Нареждаш филетата в тава и заливаш със сос от кисело мляко, майонеза и кетчуп - равни части. Печеш 30-40 мин. и готово!  Peace
Става много вкусно!  Peace

# 4
  • София
  • Мнения: 110
След като го изкисна,  нареждам парчетата в тавичка намаслена добре и ги поръсвам с подправка за риба на Вегета. Слагам  малко водичка и мазнина.  chef

# 5
  • Мнения: 58
    
Накисвам филетата 2 часа във вода +  сок на 1 лимон. След това осолявам, слагам подправка за риба. И след 1 час метам на скарата.


# 6
  • Пловдив
  • Мнения: 481
След изкисването, осоляването и панирането както вече са писали други преди мен, слагам на салфетка, за да се отцеди излишната мазнина. Поднасям със сос от кисело мляко, счукан чесън и смлени орехови ядки (по много от двете, да стане като млечна салата). Ако сложиш и една бутилка хубаво бяло вино на масата, ще обереш точките  newsm10.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт