Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 975
Moмичета какво мислите за моите хормонални изследвания?
Правени са на 5 ден .
Prolactin -501.0/ реф,с-ст ф.ф /72-511
Testosteron-2.21/реф,с-ст ф.ф /0.22-2.9
Estradiol-186 /реф,с-ст ф.ф /46-607
FSH  -5.91 /реф,с-ст ф.ф /3.5-12.5
LH   -7.60 /реф,с-ст ф.ф /2.4-12.6
DHEA-S -211.1
SHBG -2.00 /18-114
Благодаря ви предварително.
Цитирай


Мнения: 975
Никой ли не може да коментира,моля ви  newsm17така се притеснявам .
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 244
Пролактина ми се вижда малко завишен , въпреки че е в референтните стойности , спазени ли са изискванията - да полежиш 30 мин. - тък като той е стресов хормон
а иначе ЛХ и ФСХ са в норма , и съотношението им е добро , На ДХЕА- С не си дала референтни стойности , А последния ми е непознат
Нека се включат и другите момичета  Hug
Цитирай


Мнения: 975
Минди,благодаря ти много миличка hugНа ДХЕА- С  нямам референтни стойности,пише според възрастовата група,нямам идея какво значи.За пролактина не е спазено изискването да съм лежала 30 мин.за което предполагам е по висок.Дано се включат и други момичета.
Цитирай


Мнения: 765
Според мен нямаш повод за притеснения, но задължително посети лекар, който да ти разчете изследванията  Peace
Сега видях, че SHBG е под реф.граници, но нямам идея какво означава това. Най-добре е да си избереш читав ендокринолог и да се посъветваш с него.
« Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 14:31 от Dodichka »
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.