Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 апр. 2008, 19:31 ч.
  • Преглеждания  2 833  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 107
quote author=paola2 link=topic=281118.msg7058511#msg7058511 date=1207205078]
Моля помогнете със съвети и рецепти.
[/quote]

Акулсото филе  е най-вкусно панирано. Ето една хубава рецепта за панировка за риба (много подходяща за бели риби): необходимото количество яйца се разбиват добре, прибавя се малко горчица с хрян, царевично и пшеничено брашно, докато доста се сгъсти и след това се разрежда с бира, докато стане гъсто като палачинково тесто. Панировката се използва веднага. Готовите филета се поръсват докато са горещи с лимон.

Реклама
# 1
  • Прекрасна Варна
  • Мнения: 55
филенцата може малко да ги накиснеш в прясно мляко,защото понякога тази риба има неприятен мирис,който спира повечето почитатели на бялата риба.Панировката за да е по пухкава ,то отделно се разбиват жълтъците с малко брашно и подправки, белтъците на сняг и бирата.Най-важното е преди да потопиш в панировката ,да оваляш в брашно филетата и да изтръскаш, в противен случай всичко е загубено.Успех  chef

# 2
  • Italia
  • Мнения: 224
виж тук има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281118.0

# 3
  • Мнения: 777
И на мен най-много ми харесват панирани.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт