Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 5 апр. 2008, 15:27 ч.

Как се фламбира и какво?

  • 951
  • 2
  •   1
Отговори
  • В страната на бурите
  • Мнения: 299
Винаги ми е било много интересно като има рецепта с фламбиране - много е ефектно. Та затова искам да попитам как точно се прави - та да не запаля къщата и какво може да се приготви така- сладко, солено?

Благодаря  bouquet

# 1
  • София
  • Мнения: 2 211
Ястието се полива с алкохол, сьобразно рецептата и се запалва с дьлга клечка. Ето показно: http://youtube.com/watch?v=bgDYexSP4Fs&feature=related

БАНАНИ ФЛАМБЕ

Продукти: 2 банана
4 с.л. захар
2 с.л. олио
1/4 чаша бял ром
1 зелен лимон ( лайм ), изцеден
Начин на приготвяне: Обелете и разполовете бананите по дължина. Сгорещете олиото в тиган. Пържете до златисто в продължение на 5 минути от всяка страна. Добавете захарта и излейте рома. Запалете рома. Оставете на котлона още 2 минути. Поръсете с лимоновия сок и сервирайте веднага. 

# 2

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт