Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В страната на бурите

Мнения: 270
Винаги ми е било много интересно като има рецепта с фламбиране - много е ефектно. Та затова искам да попитам как точно се прави - та да не запаля къщата и какво може да се приготви така- сладко, солено?

Благодаря  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 2 211
Ястието се полива с алкохол, сьобразно рецептата и се запалва с дьлга клечка. Ето показно: http://youtube.com/watch?v=bgDYexSP4Fs&feature=related

БАНАНИ ФЛАМБЕ

Продукти: 2 банана
4 с.л. захар
2 с.л. олио
1/4 чаша бял ром
1 зелен лимон ( лайм ), изцеден
Начин на приготвяне: Обелете и разполовете бананите по дължина. Сгорещете олиото в тиган. Пържете до златисто в продължение на 5 минути от всяка страна. Добавете захарта и излейте рома. Запалете рома. Оставете на котлона още 2 минути. Поръсете с лимоновия сок и сервирайте веднага. 

Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 442
http://recepti.rozali.com/gotvarski-tehniki/p4092.html
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.