Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 6 апр. 2008, 08:19 ч.

Паламуд

  • 487
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 211
Тази сутрин, извадих от фризера два паламуда. Мислех довечера да ги метна на скарата, но ако предложите нещо друго интересно, ще опитам. Очаквам предложения  Laughing

# 1
  • out of space
  • Мнения: 7 487
Паламуда е любимата ми риба и я готвя по следния начин:

Рибока го нарязвам на три парчета, осолявам го и го мятам в намазнена тава да се пече. До тук нищо сложно, интересното и вкусното е сосчето, с което го поднасям отделно в купичка:

сосче:
към 100 мл зехтин бавно, на струйка изливам сока от 2 лимона като през цялото време разбивам с пасатор. Когато соса побелее и леко се сгъсти добавям 3 ч.л горчица, черен пипер и накълцан магданоз, отново пасирам и изсипвам в сосиерата.
Лесно, просто и страшно вкусно  Peace

# 2
  • София
  • Мнения: 2 211

Е, жива да си! Изобщо не ми се миеше скара. Ще приготвя паламуда по твоя начин.

# 3
  • In a surreal moment!
  • Мнения: 2 038
сигурно окъснях със съвета си , но постели си на дъното на тавичката алуминиево фолио - после като го изхвърлиш тавичката е почти чиста , само я изплакваш !
а аа... и рибените парченца ги посоли с малко брашно - хваща хрупкава коричка при печене

# 4
  • София
  • Мнения: 2 211
сигурно окъснях със съвета си , но постели си на дъното на тавичката алуминиево фолио - после като го изхвърлиш тавичката е почти чиста , само я изплакваш !

Не си окъсняла, довечера ще го приготвям. Благодаря за съвета! Ето на, спестих си и измиването на тавата  Laughing

# 5
  • out of space
  • Мнения: 7 487
постели си на дъното на тавичката алуминиево фолио

хитро!  Peace



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт