Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 211
Тази сутрин, извадих от фризера два паламуда. Мислех довечера да ги метна на скарата, но ако предложите нещо друго интересно, ще опитам. Очаквам предложения  Laughing
Цитирай

out of space

Мнения: 7 341
Паламуда е любимата ми риба и я готвя по следния начин:

Рибока го нарязвам на три парчета, осолявам го и го мятам в намазнена тава да се пече. До тук нищо сложно, интересното и вкусното е сосчето, с което го поднасям отделно в купичка:

сосче:
към 100 мл зехтин бавно, на струйка изливам сока от 2 лимона като през цялото време разбивам с пасатор. Когато соса побелее и леко се сгъсти добавям 3 ч.л горчица, черен пипер и накълцан магданоз, отново пасирам и изсипвам в сосиерата.
Лесно, просто и страшно вкусно  Peace

Цитирай

София

Мнения: 2 211

Е, жива да си! Изобщо не ми се миеше скара. Ще приготвя паламуда по твоя начин.
Цитирай

In a surreal moment!

Мнения: 2 038
сигурно окъснях със съвета си , но постели си на дъното на тавичката алуминиево фолио - после като го изхвърлиш тавичката е почти чиста , само я изплакваш !
а аа... и рибените парченца ги посоли с малко брашно - хваща хрупкава коричка при печене
Цитирай

София

Мнения: 2 211
сигурно окъснях със съвета си , но постели си на дъното на тавичката алуминиево фолио - после като го изхвърлиш тавичката е почти чиста , само я изплакваш !

Не си окъсняла, довечера ще го приготвям. Благодаря за съвета! Ето на, спестих си и измиването на тавата  Laughing
Цитирай

out of space

Мнения: 7 341
постели си на дъното на тавичката алуминиево фолио

хитро!  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.