Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 6 апр. 2008, 22:04 ч.

приготвяне на АМ

  • 1 893
  • 16
  •   1
Отговори
  • планетата земя
  • Мнения: 54
Здравейте,
Днес купих АМ Милумил и да ви кажа много сложно ми се видя приготвянето му - да ви попитам спазвате ли всички тези препоръки при приготвянето на АМ - на 60 градуса, пък с 2/3 от водата, после останалата, после да се охлажда до 37 градуса? Вижда ми се голяма хамалогия? Няма ли по-бърз и лесен начин - моля споделете

# 1
  • Бургас
  • Мнения: 555
Аз съм го приготвяла по "нормалния начин", но го изчаквах повечко време, за да се разтвори хубаво.В Милумила има  сгъстители, които ако не са разтворени  остават като чертички по шишето и дори понякога са запушвали бибероната.

# 2
  • Мнения: 13 774
когато преминах от НАН на Аптамил реших да го направя точно както пише на кутията. ) По същият начин, както и на твоята. )))
В следствие на което млякото изобщо не се разби и стана на бучки. Не се разбива нито с много гореща вода, нито със студена.
Прави го с вода, която да е с такава температура, че веднага да може да се пие от бебето.
Сипваш си цялото количество вода и мляко и разбиваш.

# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 6 327
И аз не съм спазвала указанията за приготвяне на млякото,които ги пише на кутията  Peace

# 4
  • UK/София
  • Мнения: 7 672


  Не съм ги спазвала.Трябваше да съм като лаборант по цял ден, друсайки , охлаждайки шишета и мерейки темеператури Confused

# 5
  • Мнения: 539
Топля си водата, нямам представа колко градуса е, сипвам си мерителните лъжички, затварям шишето и друсам хубаво, охлаждам и... добър апетит Peace

# 6
и аз имам едно въпросче.
Колко време може да седи млякото след като го направиш,така че да е годно за даване.

# 7
  • Мнения: 1 667
Никога не съм спазвала правилата от кутията на Милумила. Водата си ми беше винаги топла, защото след преваряване я държахв термос, сипвах водата в шишето, слагах млякото, тръскане до разтваряне на сухото вещество и толкова. Не съм имала проблеми със запушени биберони и т.н.

и аз имам едно въпросче.
Колко време може да седи млякото след като го направиш,така че да е годно за даване.

1 час! Не повече!

# 8
  • Бургас
  • Мнения: 9 352
Слагам сухото вещество във водата с температура за пиене/макар и друга марка АМ/.

# 9
  • ДОБРИЧ
  • Мнения: 1 428
Благодаря момичета и мен ме интересува тази тема  bouquet

# 10
  • Мнения: 4 785
Не съм ги спазвала.Трябваше да съм като лаборант по цял ден, друсайки , охлаждайки шишета и мерейки темеператури Confused

Joy
Пълня топла преварена вода в шишето, слагам ам, клатя за разтваряне и давам.

# 11
  • планетата земя
  • Мнения: 54
благодаря за отговорите Simple Smile)) Яе ако се спазват указанията човек наистина трябва да е лаборант Simple Smile))

# 12
  • София
  • Мнения: 4 077
Слагам сухото вещество във водата с температура за пиене/макар и друга марка АМ/.

И аз така. Peace

# 13
  • в очите на двама мъже
  • Мнения: 1 367
Аз давах доста време "Фризовом",който уж трябва да се приготвя с много гореща вода,за да се разтвори.Първите дни го спазвах,но ми се видя безсмислено и почнах за го приготвям с вода,която е предварително преварена и само леко претоплена.В момента използвам вода със стайна температура.Разбърквам с лъжица,за да съм сигурна,че ще се разбие добре.Веднъж-два пъти давах мляко,приготвено повече от час преди това,но не е хубаво да се прави така.Най-добре да се разбива непосредствено преди да се даде на детето.

# 14
  • Габрово
  • Мнения: 1 198
Аз никога не съм спазвала тези препоръки.Винаги съм слагала топлата преварена вода в шишето,после добавям млякото,тръскам малко и готово.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт