Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 7 апр. 2008, 23:52 ч.
  • Преглеждания  3 680  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 771
А само фото ли . . . Embarassed?

# 2
  • близо до Милано -Италия
  • Мнения: 71
ето и рецептата:
                            продукти
-2 големи патлажана или 4 средно големи
-50 гр.пермеджан (к6кавал)
-200гр.гъби
-риган
-галета
-1 лъжица магданоз накълцан със 1 6икилитка 4есън
-1 голяма муцарела(може и ка6кавал)за разтапяне
-олио
-4ер пипер
-сол
                          приготвяне
1.Патлажана се разрязва на дже издълбава се вътре6ната 4аст.Измиват се гъбите,нарязват се на филиики и се запържват леко във малко олио
2.Във малко олио се запържва вътре6носта на патлажана,настъргания магданоз и 4есън
3.Обърква се с ка6кавала (пермеджан) и галета
4.Объркват се гъбите,малко риган,сол,4ер пипер със сместа от вътре6носта на патлажана и след това се пълни патлажана
5.Моцарелата(ка6кавала)нарязан на куб4ета се нарежда наи-отгоре на патлажана
6.Полива се на тънка струика(на конец)със олио и се пе4е във загрята фурна на 180градуса за около 45 минути

# 3
  • близо до Милано -Италия
  • Мнения: 71
Правя я ве4е 3-4 пъти и е много вкусно.
Забравих да кажа 4е патлажаните не се белят.
Дано да ви хареса.

# 4
  • София
  • Мнения: 1 771
Благодаря за рецептата.
Много вкусно изглежда, а и интересно звучи.

# 5
  • София
  • Мнения: 2 211
Добре изглежда! Чудя се ако добавя салца отстрани в тавата, дали няма да стане по - леко?

# 6
  • близо до Милано -Италия
  • Мнения: 71
може би изглежда 4е е тежка храна,но не е така.
няма смисъл от сос.

# 7
  • Мнения: 171
Благодаря за рецептата.Изглежда вкусно

# 8
  • София
  • Мнения: 2 211
може би изглежда 4е е тежка храна,но не е така.
няма смисъл от сос.


Добре, ще пробваме без сос  Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт