РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

  • 258 003
  • 788
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7 474
Нова тема     chef

Първа част http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124295.0


Панирани сирене и кашкавал
Пиле "Беарнез" Marieta де тай ли
Пиле „Беарнез” – Хепи
Паста Патафри и още за панировката
Паста Патафри – 2
Картофки Соте Marieta
Картофи Соте по кръчмарски и пак още
Градинарска салата; Пилешки късчета – Хепи
Панирани кашкавалчета – Хепи
Сиренца и кашкавалчета на Хепи пак
Панирано кисело мляко Мимис
Паниран боб – заведения Дегея
Паниран сладолед
Пилешки дробчета със сметана на МАРГО
Шоколадови трюфели (паниран шоколад) – неточна рецепта
Принцеси oще   и пак отново пак с кашкавал и кайма
дреболийки, дробчета, език
Пилешки воденички, сърчица и дробчета
Пилешки дробчета по селски
Панировка от корнфлейкс
Свинско в сладко-кисел сос
Пилешки пържоли
Пържен ориз със зеленчуци; "ЮСИАН", свинско с аромат н … о по императорски
Пица-филия
Пролетни ролца
Пилешко в сладко-кисел сос
Пица от пицария „Верди” доматен сос чеснов сос тънкости при тестото
Вита баница от тестото „Верди”
Залева салата по Сечуански
Салата с домати, орехи, босилек, кашкавал
Картофи Соте – Иван Звездев
Леща – индийски рецепти
Арабска леща
Вкусни картофи
Плодова пита – сладкарници „Неделя”
Бадемово-вишнева торта - Любимата рецепта на Величка Зарева, сла … Хотел София"
Късчета Хепи
Пилешки хапки
Шницели по Виенски
Панакота пак отново
Пилешки хапки пане; Задушено шкембе
Макарони Ла Карбонара
Сос  Карбонара
Картофи с шунка
Пиле с чеснов сос в гювече
Яйчена салата
Яйчена салата – „Селска салата”
Гарли Чикън
Пилешко филе със сметана и доматен сос
Индийска салата
Ордьовър със сьомга
Сос за дюнери
Рецепти на KFC пак
Рибена чорба – несебърска
Кадифено мариноване
Пържено пиле със зеленчуци
Сос „Уорчестър”
Картофи по френски
“Риба за котката”
Kексчета с течен шоколад и синьо сирене
Панировка с яйца и нишесте
Кюфтета на скара / барбекю
Пържени панирани банани – индонезийска рецепта
Дробчета с лук

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 14:03 от L e o

# 1
Някой може ли да ми обясни врътката с козунаците и как става това да ги пуснеш в пералнята на центрофуга

# 2
  • Мнения: 1 352
Някой може ли да ми обясни врътката с козунаците и как става това да ги пуснеш в пералнята на центрофуга

 Shocked............ е те такова нещо не бях чувала. Сигурно има начин и да си сушим чорапите в микровълновата Thinking.

# 3
  • Мнения: 22 867
Някой може ли да ми обясни врътката с козунаците и как става това да ги пуснеш в пералнята на центрофуга

 Shocked............ е те такова нещо не бях чувала. Сигурно има начин и да си сушим чорапите в микровълновата Thinking.


В козуначената тема пишеха момичета за тоя начин на месене/втасване newsm78 на козунаци.

# 4
  • Мнения: 529
 Тъй като съм фенка на тестото на пица "Верди", запис за други вкусотии.

# 5
  • Мнения: 5 001
Момичета,ако знаете каква вита баница става от тестото Верди.....
Разделяте тестото на 4 топчета.Всяко го разточвате колкото можете,поръсвате с разтопено масло и поръсвате със сирене и настърган кашкавал.Навивате на руло и го усуквате.Това се прави с всичките 4 топчета.Навивате ги в намазнена тава,намазвате и отгоре и слагате в студена фурна.Включвате на степен 1 ( от 4 възможни) или на 50 градуса иначе казано,за да апочне да се надува тестото.След като бухне вече започвате да печете.Към края на печенето отгоре се ръсва малко кашкавал за красота....
 Става баница за чудо и приказ!

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 09:29 от TheNMaster

# 6
  • гр. София
  • Мнения: 1 887
Момичета,ако знаете каква вита баница става от тестото Верди.....
Разделяте тестото на 4 топчета.Всяко го разточвате колкото можете,поръсвате с разтопено масло и поръсвате със сирене и настърган кашкавал.Навивате на руло и го усуквате.Това се прави с всичките 4 топчета.Навивате ги в намазнена тава,намазвате и отгоре и слагате в студена фурна.Включвате на степен 1 ( от 4 възможни) или на 50% иначе казано,за да апочне да се надува тестото.След като бухне вече започвате да печете.Към края на печенето отгоре се ръсва малко кашкавал за красота....

 Става баница за чудо и приказ!

Благодаря за идеята.  bouquet
Вечерята е ясна. Laughing Тъкмо тази сутрин си мислех за вечеря да врътна една пица,ама освен кашкавал  и доматено пюре се сетих,че нямам никакви екстри.

# 7
  • Мнения: 2 425
Мммм вкусно звучи Баница-Пица  Wink

# 8
  • Мнения: 5 001
Мммм вкусно звучи Баница-Пица  Wink
Всъщност аз направих баница  Joy  Joy  Joy Просто експериментирах с тестото...
Ако искаш може да направиш същото,но с пълнежа на пицата.Ще стане нещо като вид калцоне...

# 9
  • Мнения: 2 425
Ще експериментирам, но утре и ще трябва да и измисля име  Laughing

# 10
  • Мнения: 28
Някой знае ли как се приготвя червения сос в Годзила

# 11
  • Мнения: 178
пробвах тестото верди полу4и се ама малко ми се наду

# 12
  • Мнения: 4 358
Записвам се. И да отговаря на Mari   от предходната тема - много се радвам че ти е харесала Кадифената марина.
Аз ще взема да я пробвам и за риба и после да панирам рибните филета. Пише в списанието че и за риба става Peace

# 13
  • France
  • Мнения: 726
Момичета, спомняте ли си, как навремето в кръчмите приготвяха кюфтетата и кебапчетата? Това, което се продава сега, няма нищо общо с действителността.
Ще радвам да получа оригинална "кръчмарска" рецепта, но за барбекю.

# 14
  • София
  • Мнения: 10 858
Момичета,ако знаете каква вита баница става от тестото Верди.....
Разделяте тестото на 4 топчета.Всяко го разточвате колкото можете,поръсвате с разтопено масло и поръсвате със сирене и настърган кашкавал.Навивате на руло и го усуквате.Това се прави с всичките 4 топчета.Навивате ги в намазнена тава,намазвате и отгоре и слагате в студена фурна.Включвате на степен 1 ( от 4 възможни) или на 50 градуса иначе казано,за да апочне да се надува тестото.След като бухне вече започвате да печете.Към края на печенето отгоре се ръсва малко кашкавал за красота....
 Става баница за чудо и приказ!

Ти си просто извор на идеи!!!
Дай ти основа и почваш Heart Eyes
Супер си направо, ще пробвам твоята баничка Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт