Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 12 апр. 2008, 11:12 ч.
  • Преглеждания  1 438  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 768
По грешка съм взела вместо акула, един пакет филе от тази риба. За първи път я чувам и не знам как са я сготвя. На вид е като филето от акула, седи такава дебела ама не я знам каква е ? Помагайте момичета Simple Smile

Реклама
# 1
  • Мнения: 10 540
Аз също за първи път я чувам и ми стана интересно. Разрових се в Гугъл, то къде другаде... Wink

Разбрах, че се внася от Аржентина в България. Изглежда ето така:



Сега търся рецепти.

# 2
  • Мнения: 10 540
Доколкото схванах, е вид акула. Намерих рецепта според, която се овалва в сухи хлебни трохи (може би галета се визира) и се пържи в сгорещена мазнина от двете страни. Сервира се с лимон. Нищо осбено. Wink

# 3
  • София
  • Мнения: 768
значи ще взема да я панирам като акула Simple Smile
благодаря ти pina

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт