Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 767
По грешка съм взела вместо акула, един пакет филе от тази риба. За първи път я чувам и не знам как са я сготвя. На вид е като филето от акула, седи такава дебела ама не я знам каква е ? Помагайте момичета Smile
Цитирай


Мнения: 9 734
Аз също за първи път я чувам и ми стана интересно. Разрових се в Гугъл, то къде другаде... Wink

Разбрах, че се внася от Аржентина в България. Изглежда ето така:



Сега търся рецепти.
Цитирай


Мнения: 9 734
Доколкото схванах, е вид акула. Намерих рецепта според, която се овалва в сухи хлебни трохи (може би галета се визира) и се пържи в сгорещена мазнина от двете страни. Сервира се с лимон. Нищо осбено. Wink
Цитирай

София

Мнения: 767
значи ще взема да я панирам като акула Smile
благодаря ти pina
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.