Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
3-4 pile6ki parjoli 300g.bekon 1 glava luk te4na smetana za gotvene.Parjolite se zaparjvat do za4erviavane v tigan .Bekona se nariazva na kub4eta i vav savsem malko maznina se zaparjva sled koeto se dobavia i luka sa6to sitno nariazan kato se zaparjat dobre se pribavia smetanata i se vari dokato malko se sgasti sled koeto se zalivat parjolite.Dobar apetit.
Цитирай


Мнения: 1 826
Благодаря за рецептата, но не ти ли направи впечатление, че всички пишат на кирилица? Опитай и ти, няма да сбъркаш Wink
Цитирай
Съжалявам много за латиницата и благодаря за подсещането.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.