Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 апр. 2008, 13:00 ч.

Фестивал на българското образование

  • 692
  • 1
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 11 815
Ето една информация, на която попаднах вчера и която може да бъде полезна на някои от нас:

ФЕСТИВАЛЪТ НА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ – това са:
Представяне на български образователни институции със собствен облик - държавни, общински и частни училища, колежи, университети, учебни центрове, школи, детски градини и др. със средствата на мултимедията от РR-екипи; представяне на разработени и реализирани от тях проекти, на техни идеи за бъдещи дейности, на техни партньори и спонсори.
Постоянно действащи центрове и студия по време на Фестивала, утвърждаващи нови модели и стил на работа на ученици, студенти, учители и преподаватели - възможност за творческа изява и контакти.
Форуми и дискусии за предучилищното, средното и висшето образование  в контекста на взаимодействието с образователните системи на страните от Европейския съюз. Водещи тематични крътове: иновациите в образованието, въвеждането на новите информационни и комуникационни технологии, качеството и ефективността на мениджмънта на образователните институции.
Концерти, изложби, модно шоу, конкурси, състезания, спортни демонстрации, театрални представления, дефилета – наситена творческа програма, в която учащите се да могат да изявят своите таланти и да се забавляват.
Неформални срещи между колеги – ученици, педагози, ръководители, представители на неправителствения сектор и държавните институции – възможности за непринудени контакти, диалог, установяване на партньорски взаимоотношения.

Повече информация има на този сайт: http://www.edufest.info/

# 1
  • София
  • Мнения: 197
 Полезна информация за едно, както се очертава, интересно събитие. Редовното провеждане на  подобни мероприятия вероятно би ограничило в значителна степен необходимостта от усилно "цъкане" с търсачките по тъмни доби на много от нас  Crazy.
 Само да си кажа, че прочитайки заглавието, в първия момент очаквах  нещо като критичен анализ на образователната система, защото, както според повечето от пишещите в доста от темите тук, управляващите този ресор полагат сериозни усилия да превърнат образователната система във "фестивал" Stop. Нещо като прословутия надпис от близкото минало, окачен на тогавашния цирк по случай юбилея му:"45 години народна власт-45 години цирк". Joy Не е виц.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт