Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 16 апр. 2008, 13:20 ч.
  • Преглеждания  600  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 2 003
ако сте панирали може ли някаква рецепта...?

Реклама
# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 468
Погледни на 2ра страница Wink

# 2
  • Мнения: 2 003
изтървала съм я тази рецепта.ще видя какво ще направя-върти ми се нещо в главата...  Wink ако стане ,ще пиша

# 3
  • Мнения: 2 003
така,панирах го лапада.първо го сварих да омекне и го изцедих.докато е топъл добавих сирене дунавия и малко чесън.след това го пасирах и за малко в хладилника да стегне...в сместа сложих малко брашно/може и галета/.топих в панировка смес от яйце,бира и брашно.станаха вкусни топчици

# 4
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
Паниран Лапад

1 връзка лапад
2 яйца
3 с л брашно
вода или прясно мляко
сол

Листата на лапада се изчистват от дръжките. Измити се посоляват леко и се напластяват едно върху друго по 4 -5 листа. Ако са много големи се режат на две. В умерено гъста панировката се потапят и се изпържват до златисто. Лапада се посолява преди самото пържене.

Поднася се със сос от кисело мляко подправено според вкуса с чесън на прах или пресован, копър и сол. Може да се замени млякото със заквасена сметана.
Приятен апетит!!!



от тук: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,175.msg55399.html#msg55399

# 5
  • Плевен
  • Мнения: 172
запис

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт