Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 996
ако сте панирали може ли някаква рецепта...?
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 315
Погледни на 2ра страница Wink
Цитирай


Мнения: 1 996
изтървала съм я тази рецепта.ще видя какво ще направя-върти ми се нещо в главата...  Wink ако стане ,ще пиша
Цитирай


Мнения: 1 996
така,панирах го лапада.първо го сварих да омекне и го изцедих.докато е топъл добавих сирене дунавия и малко чесън.след това го пасирах и за малко в хладилника да стегне...в сместа сложих малко брашно/може и галета/.топих в панировка смес от яйце,бира и брашно.станаха вкусни топчици
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
Паниран Лапад

1 връзка лапад
2 яйца
3 с л брашно
вода или прясно мляко
сол

Листата на лапада се изчистват от дръжките. Измити се посоляват леко и се напластяват едно върху друго по 4 -5 листа. Ако са много големи се режат на две. В умерено гъста панировката се потапят и се изпържват до златисто. Лапада се посолява преди самото пържене.

Поднася се със сос от кисело мляко подправено според вкуса с чесън на прах или пресован, копър и сол. Може да се замени млякото със заквасена сметана.
Приятен апетит!!!



от тук: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,175.msg55399.html#msg55399
Цитирай

Плевен

Мнения: 163
запис
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.