«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

«дравни заведени€, специалисти
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 118 отговора

варна

ћнени€: 56
Здравейте, Дами Smile Бих искала да попитам дали някоя от вас е запозната  с работата на д-р Григор Желязков -фитотерапевт.Кабинета му се намира до захарна фабрика-софия . Доктора  лекува с билки. Някоя от вас ходила ли е на преглед при него и какви са Ви отзивите. Лично аз съм чувала много добри отзиви за него от приятелки и познати. Интересно ми е какво е вашето мнение  bouquet
÷итирай

варна

ћнени€: 56
’айде, никой ли не знае този лекар  Crossing Arms newsm78
÷итирай


ћнени€: 114
«дравей, аз съм ходила при него и мога да кажа, че беше чиста загуба на време и пари. «а това което отидох въобще не ми помогна. јко не желаеш да се лекуваш с лекарства ти препоръчвам хомеопати€та.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 248
Maria Ilva, за какво пи билките, че не ти помогна? јз наскоро взех от неговите билки за миома, но още не съм ги почнала.
÷итирай


ћнени€: 114
“ова беше преди около 10-12години, ако не се лъжа. Ѕ€х се притеснила заради прекомерно окосм€ване по т€лото/17-18годишна/, ходих първо при гинеколог който ми каза поликистозни €йчници. ѕредписаха ми противозачатъчни, но те не ми понесоха и затова се обърнах към този доктор. Ѕез изследвани€ /нито от гинеколога, нито от него   #Cussing out /.ƒаде ми два големи плика с билки и ми каза да ги пи€ по схема. ѕих ги тъпо и упорито около 3-4години /сама се чуд€ на акъла си/ и в един момент реших че е вече прекалено. —ега ход€ на хомеопат и съм много доволна. ћо€ близка ходи за забремен€ване, но и при не€ нищо не се получи. Ќемога да кажа дали е добър доктор или не, факт е че на мен не ми помогна.
÷итирай
јз пък съм доволна от д-р ∆ел€зков.Ѕез да ме разпитва ми каза за мен неща,които ме изумиха.» на мен ми даде 2 плика с билки,които обаче аз не пи€ редовно,но за последните 2 години миомата ми поне не е порастнала.»мам позната,ко€то редовно си пиеше билките и миомата й се стопи.“ой и без това не дава 100% гаранци€,че нещата напълно ще се оправ€т,просто при всеки е много индивидуално.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 102
Ќики —., ако ти е казал че си "тома неверни" или "мара подробната" да знаеш, че на всички го казва, а пък да ти кажа, че имам определени наблюдени€. јз лично съм била и не съм доволна! Ќо не мога да си изкрив€ душата, че в миналото е бил добър гинеколог!  Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 248
» на мен ми даде два плика, но ме притесн€ва, че не знам какви са билките вътре. ј и мнени€та за доктора са много противоречиви.
÷итирай


ћнени€: 1 519
Ќа мо€ позната, пила негови билки, е погнал - изчезнала й е н€каква бучка в гърдите.

Ќа мъжа ми даде две торби билки за подобр€ване на показателите на спермограмата, но н€маше ефект. ¬се пак - пиенето на билки си има особености и по-специално приготв€нето на отвар€та и кога точно да се пие и т.н., тъй че и това тр€бва да се отчита...

Ќа мен през бременността ми откриха миома, още не съм ходила на контр. преглед да вид€ с какви размери е, но мисл€ да пробвам от билките - докато съм в майчинството ще ги приготв€м и пи€ както ми каже...
÷итирай
Ќа мен ми позна много забол€вани€ от най-ранно детство,каза ми много неща за мо€ характер,за сегашните ми забол€вани€,просто имах чувството,че съм при екстрасенс.¬ моите билки има със сигурност тагетис/турта/,ко€то се препоръчва при миома,така че ако н€ма полза поне н€ма и вреда.»ма и д€волска уста,ко€то е една много добра билка за нервната система.Ќе знам точно защо € изписва,може би като се успокоим вече н€ма да ни пука от какво сме болни.Ћошото е,че билките отнемат време за приготв€нето им,друго е да си глътнеш едно хапче,но това е въпрос на избор и на нагласа.
÷итирай
јз имам две деца,благодарение на лечението на д-р √ригор ∆ел€зков!!!!!!!!!!!!
ƒа е жив и здрав!
÷итирай

Sofia

ћнени€: 3
јз пък съм мъж и съответно имах обратни€ проблем - кофти спермограма. ќт 4 месеца пи€ билките, но съм железен в спазването на графика, и от 20% нормокинетични вече съм на 45% и така като гледам ще продължа. ѕреди това съм пил какво ли не, как ли не, оперирали са ме и т.н. ј за билките - поне знам, че н€ма да ми разкажат така брутално играта на черни€ дроб и най-много да ме прокарат, което си е +.

јко н€кой иска - винаги може да ме пита за подробности - vladi@orbitel.bg / vladiznaiko@gmail.com
÷итирай


ћнени€: 1
јз съм много доволна от него.ѕреди година отидох за първи път.»мах поликистозни €йчници и нередовна менструаци€,2 месеца по късно запо4на да ми идва на 28дена,а сега сам и бременна.ƒа е йив и здрав и дано и на други помогне.Ќо най важното е сами€т ти да в€рва6,4е ти помага!
 Very Happy
÷итирай
«дравейте,може ли да получа телефон и адрес на д-р ∆ел€зков?
„увала съм многодобри неща за него и искам да отида на преглед при него.
Ѕлагодар€ предварително
÷итирай

—офи€

ћнени€: 124
Ќа мен наистина ми помогна, защото сериозно си б€х изпатила от неправилно лечение на доценти в ћайчин дом /впоследствие излъчвани в репортажи по Ќова как вземат пари под масата/. “огава той още имаше кабинет в ќкръжна-после се премести в «ахарна фабрика. ѕрави диагностика и наистина това, което ми каза съвпадаше абсолютно с резултатите от последните ми хормонални изследвани€. ѕих билките му сигурно около 3 г., ефектът се усети след 3-4 месеца, но честно казано ги спр€х на сво€ глава преди доста време. ƒано не съм сбъркала. «а съжаление, не мога да дам точните му координати, защото не съм ходила при него от 3г. и телефонът едва ли е актуален. Ќе помн€ номера на блока, но се ходи с транспорта за Ћюлин /тролеите и автобуси 310 и 309/,спирка "ќр€хово"-преди моста за «ахарна фабрика. “ри високи блока са, той беше в средни€ май, на партера. ѕрепоръчвам от сърце!
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 118 отговора