Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 апр. 2008, 12:12 ч.
  • Преглеждания  9 185  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 087
Имам няколко филета толстолоб, но никога не сме си правили толстолоб. Мисля да ги сложа във фурната. Но ще се радвам, ако ми дадете някоя друга идея.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Аз толстолоба винаги го  пържа.....Иначе ми мирише на тиня.....Само така мога да го ям....

# 2
# 3
  • Мнения: 342
Една идея и от мен - паниран Peace Става за чудо и приказ. Първо си правя каша за паниране - яйца вода и брашно, малко по-гъстичка от палачинкова, като се топнат парчетата, да остава хубаво от нея по тях и пържа в повече мазнина. Добър апетит!

# 4
  • София
  • Мнения: 1 253
Само веднъж съм правила толстолоб. Баща ми го беше уловил. Беше доста голям и тлъстичък и стана прекрасен на скара.
Мисля, че на скара или пържена ще стане най-добре.
Като една запалена рибарка да споделя как пържа риба - предварително посолявам рибата. След това я овалвам в царевично брашно (с обикновено пшенично става също). Оставям я да постои 15-20 мин и след това пържа в дълбок съд с повече олио. Рибата се покрива със страхотна хрупкава коричка.

# 5
  • Мнения: 5 003
Пека на фурна или скара и после заливам с дресинг-нарязан пресен чесън,магданоз,зехтин,оцет  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт