Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 087
Имам няколко филета толстолоб, но никога не сме си правили толстолоб. Мисля да ги сложа във фурната. Но ще се радвам, ако ми дадете някоя друга идея.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Аз толстолоба винаги го  пържа.....Иначе ми мирише на тиня.....Само така мога да го ям....
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
http://bonapeti.tv/forum/viewtopic.php?t=1294

Цитирай


Мнения: 340
Една идея и от мен - паниран Peace Става за чудо и приказ. Първо си правя каша за паниране - яйца вода и брашно, малко по-гъстичка от палачинкова, като се топнат парчетата, да остава хубаво от нея по тях и пържа в повече мазнина. Добър апетит!
Цитирай

София

Мнения: 1 253
Само веднъж съм правила толстолоб. Баща ми го беше уловил. Беше доста голям и тлъстичък и стана прекрасен на скара.
Мисля, че на скара или пържена ще стане най-добре.
Като една запалена рибарка да споделя как пържа риба - предварително посолявам рибата. След това я овалвам в царевично брашно (с обикновено пшенично става също). Оставям я да постои 15-20 мин и след това пържа в дълбок съд с повече олио. Рибата се покрива със страхотна хрупкава коричка.
Цитирай

Плевен

Мнения: 4 997
Пека на фурна или скара и после заливам с дресинг-нарязан пресен чесън,магданоз,зехтин,оцет  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.