Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бургас

Мнения: 301
Момичета моля да ми помогнете и ако може да коментирате хормоналните ми изследвания правени са на 3-ти ден от МЦ

TSH 2.05  ,    референтни 0.35-5.50
LH   3.74                            1.9-12.5
FSH  6.52                            2.5-10.2
Testosteron   2.15              0.49-2.64
Estradiol   173.0                 46-607
Prolactin    300.2                 59.3-619
DHEA/S      7.9

Мерси предварително!
Цитирай

Бургас

Мнения: 301
Момичета разчитам на вашите познания,все пак и доктор ще ги коментира ,но чак в понеделник.
Цитирай


Мнения: 4 320
Тестостерона е малко на горна граница, но иначе всички са си в граница и са добре.
За DHEA/S   не мога да коментирам.
Цитирай

Бургас

Мнения: 301
За DHEA/S   референтни 2,68-9,23
Мен ме притеснява LH и FSH съотношението
и това че LH e ниско
Благодаря че се отзова!
Цитирай


Мнения: 4 320
Малко над 1.5 е съотнешението и не е чак толкова зле. По принцип трябва да е около 1.5, ама разликата хич не е толкова голяма.

Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.