Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 апр. 2008, 18:47 ч.

какво печете на парти-грилче?

  • 3 455
  • 14
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 026
момичета,
какво може да се пече на парти-грилче, освен принцеси, кюфтенца, риба?

събирам идеи всякакви  Hug   bouquet

# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Кренвирши с кашкавалче  Joy Joy Joy

# 2
  • Мнения: 3 387
пресни наденички  Joy

# 3
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Аз правя за закуска на детето по една бутер баничка, за да не включвам фурната за една бутерка. Изобщо ползвам парти грила, когато искам да направя само 2 кюфтета примерно или шницели, за препичане на филии, за топли сандвичи, дори и за притопляне.

# 4
  • София
  • Мнения: 3 537
Всякакви видове сандвичи,печени филийки, принцеси, кренвирши, наденици, кърначета,кюфтета, чушки...това съм правила и правя аз

# 5
  • Мнения: 13 914
Студентските години помнят и дробсърма. За двама.  Mr. Green
Пици с готови блатове стават също.

# 6
  • София
  • Мнения: 2 026
еее, страшни сте, благодаря  Hug  Heart Eyes

# 7
  • Бургас
  • Мнения: 363
Освен за сочни пържоли ще ви препоръчам и патента на мъжа ми - печени гъбки с масълце и кашкавалче + пикантина!   Simple Smile

# 8
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
ще ви препоръчам и патента на мъжа ми - печени гъбки с масълце и кашкавалче + пикантина!   Simple Smile

Уау, слюноотделям  Blush, ще се пробва обезателно, мерси  Simple Smile Гъбките предварително печени или на сурови резенчета върху филийката?

# 9
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 831
Ммм, умирам за печени наденички.
Разрязвам всяка наденичка на две и на всяка половин правя цепка, в която слагам филийка кашкавал. Отгоре поставям и кръгчета лук, домат, чушка, поръсвам с розмарин..... Става чудесна гарнитура към наденичките. Peace  chef

# 10
  • Мнения: 994
Като каза Как` Сийка за студенстките години - моя парти грил е правил и мусака с предварително сварени картофи.  Crazy

# 11
  • Пловдив
  • Мнения: 2 772
Пилешки крилца-предварително мариновани с подправки......правя ги и на фурна,но мъжът ми ги харесва повече като ги изпека на парти-грила.Другото за което редовно го ползвам е за кренвирши с кашкавал.Сандвичите,малките количества кюфтета и кебабпчета вече са споменати.....но го уважавам тоя уред-особенно лятото в жегите когато не ми се ще да пускам фурната.

# 12
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 709
огретен, патладжани и чушки - другите неща са споменати Simple Smile

# 13
  • Мнения: 793
Моята свекърва няма микровълнова и в парти-грила редовно претотля ядене.Направо с чинията.

# 14
  • Бургас
  • Мнения: 363
ще ви препоръчам и патента на мъжа ми - печени гъбки с масълце и кашкавалче + пикантина!   Simple Smile

Уау, слюноотделям  Blush, ще се пробва обезателно, мерси  Simple Smile Гъбките предварително печени или на сурови резенчета върху филийката?

Блонди, избираш едри гъби, обелваш ги. Махаш пънчетата и запичаш шапките от едната страна за 5 минутки. Обръщаш ги и мажеш вътрешността с масълце, посипаваш с пикантина (или сол) и печеш две минутки така. Добавяш по едно резенче кашкавал отгоре и пак запичаш. Стават сочни, ммммммм! Ето и снимка.  Grinning

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 21:57 от Yulichka

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт