Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 507
Прегледах всички теми за пресните картофки, пускам нова, за да ви попитам- стават ли опечени във фолио, каква е технологията? А в плик за печене какво мога да им добавя?
Моля, извинете ме за ужасните ми въпроси...уж не съм начинаеща, ама на Embarassed
10х. Smile
« Последна редакция: пт, 27 май 2005, 17:10 от ale_x_andra »
Цитирай


Мнения: 2 392
аз пробвах да ги завия с фолио, с малко пресен лук и масло,поръсих с шарена сол- обаче станаха като варени......Не ми харесаха особено...
Не, че не се изядоха де:)
Цитирай

In transit

Мнения: 1 667
Печени във плик стават много добре. За да станат по вкусни сложи само дребни пресни картофки. Наи лесно се белят със сол , което има няколко полезни старни: 1. става бързо; 2. не ти почерняват пръстите; 3.после ръцете ти стават като копринени (пилинг маска;) ) , в плика сложи малко сол, масло (маргарин) и цели гъбки (печурки) , малко пресен чесън нарязан и след като се опекат ги наръси с копър или магданоз. В плика те се препичат леко и стават много ароматни от гъбите вътре Wink
Цитирай

София

Мнения: 1 507
Печени във плик стават много добре. За да станат по вкусни сложи само дребни пресни картофки. Наи лесно се белят със сол , което има няколко полезни старни: 1. става бързо; 2. не ти почерняват пръстите; 3.после ръцете ти стават като копринени (пилинг маска;) ) , в плика сложи малко сол, масло (маргарин) и цели гъбки (печурки) , малко пресен чесън нарязан и след като се опекат ги наръси с копър или магданоз. В плика те се препичат леко и стават много ароматни от гъбите вътре Wink

mikkey, благодарско за идеята! Следващия път ще сготвя  картофките така Smile
Сега моря едни във фурната, само с масло, после ще им сложа чесън и копър.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.