Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В едно мъжко сърце

Мнения: 413
Давам тази рецепта за тази страхотна рибка -взимат се филетата и се овкусяват със сол ,черен пипер,соев сос и се налива вода в тавичката където ще печете филенцата печете на 200 градуса около 40 мин и става страхотно залята със сос-сметана,бяло вино ,пресни зелени подправки и скариди Да ви е сладко
Цитирай

Русе/София

Мнения: 1 222
в къщи много я харесваме приготвена на тиган-скара.Малкият ми син я обожава.Отгоре обилно поръсена с лимонов сок.
Цитирай


Мнения: 222
Много я харесваме тази риба. Ще я пробвам и по тази рецепта. Благодаря    bouquet
Цитирай

всеки тежи на мястото си, та и аз ...

Мнения: 684
Много я обичаме без никакви подправки - само в тефлонов тиган, съответно без мазнина. Пангасиуса пуска доста мазнина, в която се позапържва и го правя до хрупкава коричка. Става много вкусен. Само лимон й добавяме.  Smile
Цитирай


Мнения: 603
 newsm78 А четохте ли колко страници има изписани за нея?
И ако се абстрахираме от тях не ви ли е неприятно това че има толко мазнина около корема, която и да се махне пак стои тлъсто, да не говорим че има и дъх Sick
Цитирай
http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-th … atfish-gray-sole/
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.