Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 апр. 2008, 12:38 ч.

Риба-пангасиос

  • 2 986
  • 5
  •   1
Отговори
  • В едно мъжко сърце
  • Мнения: 430
Давам тази рецепта за тази страхотна рибка -взимат се филетата и се овкусяват със сол ,черен пипер,соев сос и се налива вода в тавичката където ще печете филенцата печете на 200 градуса около 40 мин и става страхотно залята със сос-сметана,бяло вино ,пресни зелени подправки и скариди Да ви е сладко

# 1
  • Русе/София
  • Мнения: 1 366
в къщи много я харесваме приготвена на тиган-скара.Малкият ми син я обожава.Отгоре обилно поръсена с лимонов сок.

# 2
  • Мнения: 221
Много я харесваме тази риба. Ще я пробвам и по тази рецепта. Благодаря    bouquet

# 3
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
  • Мнения: 714
Много я обичаме без никакви подправки - само в тефлонов тиган, съответно без мазнина. Пангасиуса пуска доста мазнина, в която се позапържва и го правя до хрупкава коричка. Става много вкусен. Само лимон й добавяме.  Simple Smile

# 4
  • Мнения: 734
 newsm78 А четохте ли колко страници има изписани за нея?
И ако се абстрахираме от тях не ви ли е неприятно това че има толко мазнина около корема, която и да се махне пак стои тлъсто, да не говорим че има и дъх Sick

# 5

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт