Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 апр. 2008, 17:11 ч.
  • Преглеждания  975  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори
  • Асеновград
  • Мнения: 1 038
Здравейте момичета, в понеделник чакам да ми дойдат гости.Посъветвайте ме нещо за вечеря със свинско месо.Иска ми се да ги изненадам,и само вие можете да ми помогнете.Ще бъдем 8 човека.Чакам идеи.........Благодаря. Hug

Реклама
# 1
  • Асеновград
  • Мнения: 1 038
Хайде, всички сте супер готвачки.Вкючвайте се.......Моля

# 2
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671


 Влез в библиотеката, има много рецепти със свинско.Тук трябва да пишем с часове кой какво обича, какво предлага и как се прави.

# 3
  • Асеновград
  • Мнения: 1 038
Хайде де все има някоя рецпта която да ви е любима и наистина ще съм благодарна да е споделите с мен.Разгледах в библиотеката,но не мога да си харесам.

# 4
  • Мнения: 195
Предлагам ти да погледнеш тук:http:www.bonapeti.tv/recipes.php?t=meal&pid=4&id=41

# 5
  • Асеновград
  • Мнения: 1 038
Благодаря.

# 6
  • у нас
  • Мнения: 3 562
Със свински пържолки правя следното - в дълбок тефлонов тиган слагам ред гъби /пресни/, моркови, лук, ред пържолки ..... заливам с вода и една чаша червено вино и на бавен огън поне 2 часа .... стават мозък  Laughing

# 7
  • София / Bad Soden am Taunus, Deutschland
  • Мнения: 154
Аз бих ти препоръчала една от рецептите на Зори:
"Специалитет книга" от " Любими рецепти"
Наистина е фантастична, а и можеш да направиш цялата подготовка предния ден. Ястието е много подходящо за гости, правила съм го няколко пъти и обирах овации.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 22:18 от Noisia

# 8
  • Мнения: 308
аз правя свинските пържоли с гъби и топено сирене в тенджера от йена глас и стават много хубави и сочни. пържолите се начукват и овалват в брашно след което се пържат в тиган но  около минута от всяка страна само докато порозовеят. след това във същото олио се пържат нарязаните гъби. в тенджерката се подреждат ред пържоли, ред гъби и ред топено сирене и така още един ред. Завършва се с потено сирене. налива се чаша бульон и малко бяло вино . след това се пече на умерена фурна до готовност. Рецептата е практична, защото ястието се подготвя преди да дойдат гостите а след това само трябва да се опече. Успех.

# 9
  • Асеновград
  • Мнения: 1 038
 Hug  bouquet Hug

# 10
  • София
  • Мнения: 4 677
Имаш ли грил тиган ?
Ако имаш можеш да направиш котлети - изтънени с чукчето , намазани със зехтин и черен пипер и сол . Стават жестоко .
Ако нямаш - вратни пържоли на фурна поръсени с подправката на Котани за пържоли и с малко масло - стават много приятни на вкус и много сочни , в подправката има кориандър и разни други аромати и вкусът е несравним .
За гарнитура можеш да направиш гъби със сметана - задушаваш ситно нарязаните гъби на тиган с масло . Когато са почти готови наливаш на око течна сметана . Още няколко минути и сваляш от огъня . Заливат се пържолите / и от двата предложени вида / и се поръсва с магданоз и ситно нарязан пресен лук / .
Освен ,че е лесно и бързо , изглежда и много изискано в чините .
Може да добавиш и задушени броколи и др. зеленчуци към гарнитурата.

След като сте повече хора можеш да направиш и ризото / ако искаш ще ти дам една много лесна рецепта / .

Зелена салата с чери домати , ементал / кашкавал / и крутони .

Панирано топено сирене с корнфлейкс или салата от яйца и сирене към предястията , поднесена с препечени филийки .

 Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт