Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 47 отговора


Мнения: 304
 Вчера за гарнитура направих следните картофи по рецепта на сестра ми която живее в Италия. Картофите се нарязват на едри кубчета и се изсипват в тавичка покрита с олио/зехтин/ и се объркват с 2-3 скилидки пресован чесън, 1-2 щипки розмарин и сол. Само искам да поясня че се слага олио само колкото да покрие дъното на тавата, без картофите да плуват в него. Рецептата е много лесна, а картофите стават много вкусни Peace
« Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 19:52 от musiiv »
Цитирай

София

Мнения: 682
ммм...вкусотийка!
Цитирай


Мнения: 747
Правила съм подобни картофи като лека вечеря и наистина са голяма вкусотия.
Цитирай

Джакарта

Мнения: 1 233
И аз правя нещо подобно, но със зехтин и доста повече розмарин.
Цитирай


Мнения: 304
Определено със зехтин е по-вкусно, но когато вкъщи няма го правим и с олио. Относно розмарина всеки може да сложи колкото иска, но ние заради малката слагаме по-малко защото тя не харесва вкусът му
Цитирай

Шумен

Мнения: 458
Правя подобни картофи на фурна,само че прибавям и 3-4 с.л галета и кубче натрошен пилешки булъон.
Цитирай


Мнения: 304
Правя подобни картофи на фурна,само че прибавям и 3-4 с.л галета и кубче натрошен пилешки булъон.
ще опитам и по този начин. Благодаря за идеята. само да попитам в началото ли се слага бульона.
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Имам розмаринче, ще пробвам.   bouquet
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 621
току-що  ги направих тези картофки , стана много бързо  и вкусно
Цитирай

някъде там

Мнения: 1 429
днес ми дойде подобна идея но с пресни картофки, само дето ме домързя да ида да купя  Mr. Green
Цитирай

France

Мнения: 111
и аз ги правя  по подобен начин,но вместо олио слагам масло и  бира Party,но доливам постепенно по малко да не станат като варени Rolling Eyes,а и розмарина ми е пресен и слагам един стрък
НЕВЕРОЯТНО ВКУСНИ СТАВАТ smile3521
ДОБЪР АПЕТИТ
Цитирай


Мнения: 795
Само се запичат ли, няма ли да станат много сухи? Или ги покривате с капак Thinking
Цитирай


Мнения: 304
аз не доливам вода нито ги захлупвам с капак. Един или два пъти ги разбърквам но преди да станат меки и за да не станат на парчета.
Цитирай

France

Мнения: 111
не без капак или фолио,просто слагам около 150 мл.бира и мнoгo масло,след като изври малко пак доливам колкото е нужно
НЕ СТАВАТ СУХИ,МНОГО СА ВКУСНИ ТАКА?ОПИТАЙ
И ПОСЛЕ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО Very Happy
Цитирай

В. Търново

Мнения: 70
розмарина ми е пресен и слагам един стрък

заедно със стеблото ли?  Embarassed
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 47 отговора