Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 29 апр. 2008, 19:34 ч.

Магданозена пита

  • 5 714
  • 34
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 815
 хайде и аз да споделя една зелена рецепта

продукти:
2вр.магданоз
1вр. копър
1вр. пресен лук
3 с.л. грис
3 яйца
1 1/2 ч.ч. кисело мляко
1ч.л. сода
2/3ч.ч. олио
200гр. сирене
1ч.л. сол /без връх/
1ч.л. черен пипер /без връх/
около 2ч.ч. брашно
 кашкавал /може и без него/

Приготвяне:
Нарязвате на ситно лука, магданоза и копъра, прибавяте останалите продукти /аз угасих содата в киселото мляко, и  я сложих също без връх, че не обичам да усещам вкуса й/.  Използвах  по-безсолно сирене, ако е много солено сиренето може би трябва да се намали солта. Разбърквате добре, слагате в тавичка и  слагате отгоре рендосан кашкавал, печете  на загрята фурна, на 200 градуса, около 35мин. Аз нямах кашкавал и без него стана достатъчно вкусно.




Последна редакция: вт, 13 май 2008, 21:57 от sillsav

# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 694
аууу супер рецепта, мерси.
аз много обичам имагданозени кюфтенца Flutter
това няма начин да не ми хареса. Hug

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Много интересно и лесно. Обезателно ще го спретна, мерси  Simple Smile

# 3
  • София
  • Мнения: 164
супер. ще се пробва

# 4
  • Мнения: 7 474
Супер рецептичка, ще се пробва  Peace

# 5
  • In a surreal moment!
  • Мнения: 2 038
Ще изпробвам тази интересна питка - мерси !
Моят мъж много обича магданоз . Яде го дори натюр с хляб . Сигурно ще е много доволен ...

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 10:29 от Другарче

# 6
  • София
  • Мнения: 815
само да добавя, че аз дебелите  и твърди дръжки на магданоза и копъра не ги съм слагала, и без това в тях се съдържат най-много нитрати Mr. Green
и консистенцията на сместа трябва да ви се получи като за кекс

# 7
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Аууу, супер! Аз съм фърл фен на магданоза, ще я направя в скоро време!  Peace

# 8
  • Мнения: 3 387
Аз съм фърл фен на магданоза
Laughing и аз така. Обожавам магданоз  Heart Eyes

Мерси  bouquet

# 9
  • гр.Варна
  • Мнения: 678
Изглежда страхотно,ще я  пробваме.

# 10
  • в средата на мъглата
  • Мнения: 3 804
ще се пробва  chef

# 11
  • София
  • Мнения: 3 416
Благодаря за рецептата, записвам си я веднага, обожавам магданоз.   bouquet

# 12
# 13
  • Мнения: 4 358
О страхотно. Само се ровя и търся пролетни рецептички, зеленички. Мерси много за рецептата. Ще я пробвам Peace

# 14
  • Мнения: 6 335
Супер!Зеленко,пролетно!
Ще се пробва!

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт