«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 расива мама
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-13 от 13 отговора
чудех се н€кой има ли опит с тези пластири. гинекеложката ми каза «ащо не опиташ, но н€мах чувството, че е много на€сно с тах. като отидох в аптеката се оказа, че има много марки пластири. е по силата на рекламата си взех EVRA, а са и по-скъпи. както и да е днеска с доста зор и помощ от мъжа си залепих първи€. имам чувството, че всеки момент ще падне, а тр€бва да го нос€ ц€ла седмица. ако н€кой има опит с нези неща, нека го сподели.
÷итирай

Sofia

ћнени€: 3 598
јз отидох в аптеката да купувам ≈¬–ј , но прочетох листовката и се отказах! —траничните ефекти са твърде много, същите като на хапчетата, единственото предимство на пластира е, че не го мислиш всеки ден, а 1 път седмично.
» на мен ми е интересно как понас€ на ползващите.
÷итирай
доколкото аз разбрах основното предимство е в това, че не се натоварва черни€ дроб, защото хормоните се абсорбират директо в кръвта, но не знам какви са негативите в действителност.
÷итирай
«а Ѕога момичета, не слагайте ≈¬–ј. јз родих преди 3 месеца и по съвет на лекар€ ми си взех и дори залепих първи€ пластир.  ато се започна едно гадене, виене на св€т, отпадналост и пр. «а капак на всичко първоначално нормалната ми менструаци€ се превърна в чист кръвоизлив. Ќе съм убедена, че е от пластира, но досега подобни проблеми не съм имала с цикъла си.  ръв, кръв, кръв - на час по 4-5 превръзки смен€х, и така 5 дни. »нжекции слагах, хапчета пих - нищо не помага. ¬ един момент се усетих - махнах гадната лепенка и до 24 часа всичко спр€.
≈, това беше накратко мо€та почти кошмарна одисе€ с ≈¬–ј. Ќе знам за вас, но лично аз никога повече н€ма и да си помисл€ за това нещо.
÷итирай
јми €вно на всеки различно се отраз€ва.
Ќа мен ми ги предписа доктора ми и ги ползвам бе проблем.
¬ началото имах лека корекци€ на цикъла - измести се малко,
но на мен и от хапчета така ми става.
јз ги препоръчвам с две ръце.
ћного са удобни.
÷итирай

Ќа остров

ћнени€: 3 839
ћога ли  да попитам при положение че не мога да пи€ противозачатачни дали мога да ползвам тези пластири???не съм на€сно със съдържанието им и ще съм благодарна на н€кой който ги ползва да ме орентира Smile
÷итирай

—офи€

ћнени€: 254
— пластира се изб€гва така наречени€ "first pass effect" тоест първото преминаване през черни€ дроб ,както и стомаха и червата .
јко изобщо може да се говори ,че жена с чернодробни проблеми може да приема хормонални контрацептиви,то пластира е по-добри€ избор.
ј страничните ефекти както при таблетките ,така и при пластирите  си е един и същ,едвали могат да се избегнат с каквато и да е лекарствена форма,само могат да се намал€т
« ѕоследна редакци€: нд, 29 май 2005, 12:16 от носещата 40 номер обувки »
÷итирай

Ќа остров

ћнени€: 3 839
— пластира се изб€гва така наречени€ "first pass effect" тоест първото преминаване през черни€ дроб ,както и стомаха и червата .
јко изобщо може да се говори ,че жена с чернодробни проблеми може да приема хормони,то пластира е по-добри€ избор.
ј страничните ефекти както при таблетките ,така и при пластирите  си е един и същ,едвали могат да се избегнат с каквато и да е лекарствена форма

Ѕлагодар€ ти за отговора, аз н€мам чернодробни проблеми а венозни и затова не мога да пи€ противозачатачни, веро€тно и този пластир не мога да ползвам
÷итирай

—офи€

ћнени€: 254
ћо€т съвет е да се посъветваш с гинеколога си.
÷итирай

’асково

ћнени€: 806
Ќ€колко въпроса:  ъде се леп€т тези пластири? » като се къпеш не може ли дастане гаф  и да се отлеп€т!
ј още какви марки има?
÷итирай

Ќ€колко въпроса:  ъде се леп€т тези пластири? » като се къпеш не може ли дастане гаф и да се отлеп€т!
ј още какви марки има?
леп€т се от външната страна на бедрото или ръката, или на плешката, или на корема или на дупето. Ќе се отлеп€т при къпане и от тази гледна точка са практични - едно квадратче около 3-4 см му е страната. мо€т проблем
÷итирай

 ебекуйка

ћнени€: 3 917
ј нещо като ориентировъчна цена??
÷итирай
аз ги купих от  алиман за около 20 лв ( 23 лв, но има 18% отстъпка)
÷итирай

 ебекуйка

ћнени€: 3 917
аз ги купих от  алиман за около 20 лв ( 23 лв, но има 18% отстъпка)

«а един или за повече бро€ става въпрос?
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-13 от 13 отговора